Witam moje pytanie może się wydać dziwne bądź nawet śmieszne jednak zaryzykuję i je
zadam. Jako że mam ogromne zaległości w serialu i nie mam Foxlife a w internecie nie
oglądam zatrzymałem się na ( TV Polsat chyba 4 bądź 5 sezon) w związku z tym chce
wiedzieć po co Polsat reklamuje 8 sezon chirurgów że będzie wyświetlany na antenie
Foxlife i czy Polsat jako stacja planuje u siebie wyświetlić kolejne sezony ? Pozdrawiam i z
góry dziękuję za odpowiedź.
reklamy 8 sezonu są wszędzie ^^ . jeszcze nie wiadomo czy będzie na polsacie .
raczej nie będzie ze względu na dość kontrowersyjne odcinki 6,7 sezonu chodzi mi o wątek arizony i callie tak niestety bywa w polskiej telewizji...
Przepraszam, że podpinam się pod swój bardzo stary post, ale widzę, że Stacja Polsat ponownie wyświetla chirurgów, tak, więc mam takie pytanie czy ten sezon, co aktualnie go puszczają był już emitowany w Polsacie czy to jest ten, który został puszczony od momentu zakończenia ostatniego? Wiem, że to pytanie może się wydać bardzo głupie, ale miałem ogromną przerwę w oglądaniu i strasznie się pogubiłem. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie.