Możliwe, że sami to wcześniej zauważyliście ale z czystej ciekawości sprawdziłem Morgana wzrost, okazuje się, że aktor nie jest takim kurduplem na jakiego został przedstawiony w serialu - ma 172cm wzrostu. Tak więc od razu wielkie oczy zrobiłem i myślę sobie ile ma reszta skoro przy Chucku, Devonie i Casey jest taki mały a oni wszyscy mają ponad 190cm. Jak mylne potrafi być przedstawienie aktorów, przekonany byłem, że Grimes będzie miał ok 160-165cm. Teraz twierdzę, że mały jestem bo sam mam 174cm wzrostu... a wyobrazić sobie, że Tom Cruise, Martin Lawrence czy nawet Johnny Depp mają między 170 a 178cm... choć tego nie widzimy na filmach. - Teraz zastanawiam się po co założyłem ten temat ^^
Nie możliwe, nie należy wierzyć we wszystko co jest tutaj wypisane bo to nie koniecznie prawda. Wystarczy popatrzeć na proporcje, Morgan ( podobno 172cm ) , Anna Wu ( 157 cm), Big Mike'a (178) i np Casey (193), zobacz sobie jak stojąobok siebie. To na 90% nie są to prawdziwe dane, na pewno nie powiem bo ich nie widziaęłm na żywo nigdy.