Chucka oglądam od niedawna, 1 sezon już obejrzałam i jestem w trakcie sezonu 2. I tak się właśnie złożyło, że przegapiłam odcinek 14 "Chuck vs. Best Friend" i normalnie bym nie ubolewała, tylko że akurat w tym odcinku była relacja Anna&Morgan. Nie żebym ich specjalnie lubiła, ale teraz to już nie rozumiem kilku rzeczy z nimi...
Mógłby mi więc ktoś wytłumaczyć wszystko jeszcze raz tak, żebym mogła sobie uporządkować wszystko? Najlepiej to pominąć szpiegowski wątek i wytłumaczyć jak to było po kolei..
- Bolonia i Mike razem
- Chuck zaproponował Morganowi wspólne mieszkanie, ale potem miał zamieszkać z Sarą z powodu misji, Morgan miał w tym samym odcinku identyczny problem, bo Anna zauważyła papiery nowego mieszkania i je źle zinterpretowała (to był chyba odcinek "Suburbs?"
Chodzi mi o to, że nie rozumiem, czemu w odcinku z Orionem Morgan mieszka wciąż z matką i nie może spać przez jej igraszki z Dużym Mike'iem.. nie miał on zamieszkać z Anną, co się w ogóle stało, że jej nie ma...
Po prostu wytłumaczcie mi wszystko od momentu kiedy Chuck proponuje Morganowi wspólne mieszkanie i skończcie na tym, jak w odcinku z Orionem Morgan wciąż mieszka z Bolonią
A czemu nie obejrzysz tego odcinka na necie ? : )
W odcinku 14 było, że Anna spotyka się z innym(człowiekiem triad) Morgan jest zazdrosny śledzi ją itd.
Pod koniec odcinka mówi jej, że ją lubi i się całują ^^.
W 15 odcinku jest nowy agent, kręci z Sarą.
Chuck postanawia zamieszkać z Morganem lecz potem Sara mówi, że porwali Kola czy Cola ;d (on wiedział, że Chuck jest intersektem)
i musi z nią zamieszkać,
Nie wiem czy dokładnie o to chodziło.
Aaah, więc ten odcinek z Anną i Morganem i tym innym facetem był przed odcinkiem ze wspólnym zamieszkaniem, wspaniale!
w takim razie czemu Morgan nie mieszka z Anną? bo mieli ze sobą zamieszkać, czy nie?
chodzi mi o to, że w odcinku z Orionem i Buy More Burbank konra inne Buy More, Morgan wciąż mieszkał z matką, bo nie mógł spać przez jej nocne igraszki z Big Mike'iem w sąsiednim pokoju.... Niewyjaśniona rzecz w scenariuszu czy ja coś przegapiłam? W ogóle kurczę rzadko się Anna pojawia? Własciwie to wcale prawie że!