Ludziska zlitujcie sie w mojej wsi w samym srodku puszczy slabo odbiera tvn a internet jak slimak a musze ogladac ten serial jestem uzalezniony no bo ile mozna rozmawiac z zubrami?
cześć w końcu ktoś się odezwał już Cie lubię :-) Musimy się jakoś dogadać wysłał bym ci prywatna wiadomość ale niedawno założyłem konto i jeszcze nie mogę moze byc gg ?
Będziecie sobie tak pisali - napisz na e-maila, napisz na gg :D
Zaraz któreś z Was zaproponuje skype albo tlena :)
'napisz na meila jak masz ochote tfbartek@wp.pl' to się nazywa flirt :)
Haha xd
Boze z moich zrypanym głosem chyba z nikim bym nie pogadała przez skype;p
I szczerze to tez mi sie to tak skojazylo xd
Mój kochany głosik też jest nie do przebicia... a o śmiechu to już nie wspominam.
A że tak zapytam ChuckN jak Ty chcesz to oglądać skoro mówisz, że masz słabe łącze, a gdyby Natalia miała Ci to przesłać na e-maila to zrzucanie na dysk nie trwa krótko ;)
A może on stosuje taki podryw... ;)
Jak nie przewidział ? Ile zajmuje Chuck na komputerze z kilkanaście mb na pewno ma... te z lepszą widocznością po 100 mb nawet.
sorry 1.5GB
http://thepiratebay.org/torrent/4874080/Chuck_S01_Season_1_720p_Bluray_x264_AC3- SiNNERS
To ja nie wiem jak ja to sciągnelam xd
A moze to na telewizor czy cos ?
Sciągne sobie chyba 1 odcinek tak z ciekawosci zobaczyc .
wszedzie mozna ogladac jedyny warunek to zgodność odtwarzacza z formatem mkv
ale nie ściagaj z torrentów bo strasznei długi idzie lepiej z rapida
ha ha ja tu jestem, a kto powiedzial ze chce to na maila mail to mail byc kontakt bo nie chce pisac na forum tak przy wszystkich
Najlepsze jest to, że to strona poświęcona serialowi Chuck, a my tu takie tematy... :D
Możemy zaplanować intrygę aby ukraść to auto na planie jak będą kręcić z nim jakaś akcje - porwiemy przy okazji Yvi :D
Myśmy planowały same z Natalią to zrobić :D
Bo wiesz auto dla Nas, a Yvi to koleżanka do pogadania by była ;) Na pewno znalazłybyśmy z nią wiele tematów.
My jej tak łatwo nie oddamy :)
opowiem zart sytuacja dzieje sie na statku , statek przecieka wszyscy wylewaja wode z pokladu tylko jeden wlewa ja na poklad wiec kapitan pyta Abdul dlaczego to robisz a on odpowiada bo wole byc po stronie silniejszego dobre co?
Słuchaj auto można jakoś podzielić, gorzej z Krzychem i ChuckiemN, bo oni chcą na Nas napaść, ale przecież ja płatna zabójczyni, a Ty żona starucha doskonała, więc szans nie mają żadnych :D
A my Yvi nie oddamy... w ogóle co to... ciekawe jak Wy byście później się nią podzielili, a my kobiety możemy robić z nią wszystko, kultura osobista się kłania, jesteście od niej młodsi :D