PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812539}

Chyłka

2018 - 2022
7,4 40 tys. ocen
7,4 10 1 40414
5,7 9 krytyków
Chyłka
powrót do forum serialu Chyłka

Co to jest...?

ocenił(a) serial na 2

To jak pokazali Suwałki i okoliczny Augustów to jakaś kpina . Piękne czyste i rozwijające się miasto jakim są Suwałki pokazali jak jakieś miasto na Ukrainie. Bar z pierogami pokazany jako jakaś speluna nawet nie istnieje a sąd który wygląda jak stodoła również . Nie wiem czego spodziewałem się po TVNie. W Augustowie pada kwestia że "jak prawie wszyscy tutaj pochodzą z Białorusi" ja się pytam kto ? Suwalszczyzna to jeden z nie wielu zakątków które od zawsze były Polskie (co innego Mazury czy Gdańsk ) . Powiem tylko tyle . Kpina TVNowska

ocenił(a) serial na 8
zajoc12

Potwierdzam! Mieszkam w Suwałkach od ponad 20 lat i jestem zaskoczona, że jakakolwiek scena związana z tym miastem ukazuje je jako zaniedbaną, opuszczoną mieścinę, która zatrzymała się w czasach komuny. Wygląda to jakby założono, że trzeba pokazać tą okolicę jako zacofaną i zaściankową część Polski B.

zajoc12

Co też Wy piszecie? Przed chwilą skomentowałam do współoglądającego, że pięknie pokazano te miasta. Czysto, schludnie, śliczna tradycyjna zabudowa, poza miastami piękna przyroda. Mam ochotę wybrać się w te okolice.