Na samym koncu ostatniego odcinka po prawej stronie na budynku tuz przed napsiami komncowymi wyswietla sie napis KYAL czyli po angielsku (Know You Are Loved) Wiedz ze jestes kochany. To ze Iris jest w tym roku i chodzi bez tego wszczepu ( bo chyba przenosili sie i wszystko znikalo) wiec bomby tez nie mogli przeniesc tylko ja ulepszali typu dodali zapalnik teelfoniczny itd ale znali plany bomby i wiedzieli jak ja budowac. A kase mial by to zrobic.
Wiec tworcy zostawili furtke bo sami nie maja pomyslu jeszcze. i jesli ludzie beda pragnac kolejnego sezonu to sie zrobi i maja punkt zaczepienia, a jesli nie to skonczy sie tajemniczo i bedziemy snuc teorie.
Gdyby sie to mialo potoczyc dalej to musi sie okazac ze jakas osoba zlini czasu urodzila blizniaka czy cos i pociagnac to w ten sposob albo ze myslalei ze ojcem kogs tam byl ten a sie okazalo ze laska sie puscila z innym i ojcem kogos tam jest ktos inny.
Dlatego nie ma co teraz gdybac.
Myślę, że do pierwotnego wybuchu nie doszło więc Iris nie musiała być niepełnosprawna (co było następstwem pierwotnego wybuchu). Być może w innej przyszłości cofnięto się w czasie żeby zapobiec innej katastrofie, która nastąpiła jako wypełnienie powstałej próżni. Świat miał się zawalić, jak nie przez Eliasa to inaczej a bohaterowie stale będą starać się go uratować.