coś mi sie wydaje że max niekocha aż tak logana jak on ją. wiem że jest nosicielką śmiercionośnego wirusa ale ona nawet niechce na odległośc sie znim spotykać.
niechce spotykac sie na odległosc bo tak go kocha ze niechce go narazac na smierc :P
chyba gdyby go kochała to nawet na 3 metrową odległość musiaby go zobaczyć.zresztą teraz zajmie sie reiferem asha logan i bedzie po wszystkim.ale jeśli coś tam do niego czuje to zankomicie to ukrywa
Moim zdaniem bardzo go kocha, niechchcę poprostu go nararzać na niebezpieczęstwo. Tak jak z tym dzieciakiem było moim zdaniem to prawdziwy cud że Logan przerzył :/
Moim zdaniem bardzo go kocha, niechchcę poprostu go nararzać na niebezpieczęstwo. Tak jak z tym dzieciakiem było moim zdaniem to prawdziwy cud że Logan przerzył :/
Max kocha Logana i mimo , że zerwała z nim i powiedziała, że jest z Alecem to w ostatnim odcinku znów są razem.
hehe..ja to samo...:D lubię sceny, w którym Max i Alec są razem...tak jak to było np.w Gill Girl..hehe...jednym słowem- była by z nich świetna para:D
mi sie podobał jeden odcinek chyba o syrenie jak Max udawała tancerke i w takim klubie siadła alecowi na kolanach i tak go smiesznie po włoskach tarmosiła - hehehe ze niby to miało byc sexy :P:P:P
ooooooooooooo bardzo lubie kolezanki ktore mysla tak jak ja-dziewczyny mamy genialny gust=)jatez bardzo lubie ten odc.z syreno fajnie max aleka smera hihi ale tez uwielbiam agende czyli odc. o aleku moze stwozymy forum o jensie co ??????????
jestem za !!! Alec i max to bylby ciekawy i bardzo burzliwy zwiazek bo kIEdy Max jest z logaANEM TO SA NUDY :(
Odcinek z syrena i klubem nocnym co wam się tak bardzo podoba to 08x02 Gill Girl.
Jest super ale ja stanowczo wole Fuhgeddaboudit , gdzie Max i Alec walcza razem na ringu:D