PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12953
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

coś mi sie wydaje że max niekocha aż tak logana jak on ją. wiem że jest nosicielką śmiercionośnego wirusa ale ona nawet niechce na odległośc sie znim spotykać.

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

niechce spotykac sie na odległosc bo tak go kocha ze niechce go narazac na smierc :P

Madzia109

chyba gdyby go kochała to nawet na 3 metrową odległość musiaby go zobaczyć.zresztą teraz zajmie sie reiferem asha logan i bedzie po wszystkim.ale jeśli coś tam do niego czuje to zankomicie to ukrywa

Logan_Cole

Moim zdaniem bardzo go kocha, niechchcę poprostu go nararzać na niebezpieczęstwo. Tak jak z tym dzieciakiem było moim zdaniem to prawdziwy cud że Logan przerzył :/

Logan_Cole

Moim zdaniem bardzo go kocha, niechchcę poprostu go nararzać na niebezpieczęstwo. Tak jak z tym dzieciakiem było moim zdaniem to prawdziwy cud że Logan przerzył :/

Logan_Cole

Max kocha Logana i mimo , że zerwała z nim i powiedziała, że jest z Alecem to w ostatnim odcinku znów są razem.

Logan_Cole

hi hi a ja to widze inaczej MAX I ALEC -to takie moje marzenie co wt na to???????

ocenił(a) serial na 10
Jensen_Ackles_Blog

hehe..ja to samo...:D lubię sceny, w którym Max i Alec są razem...tak jak to było np.w Gill Girl..hehe...jednym słowem- była by z nich świetna para:D

Amoria

mi sie podobał jeden odcinek chyba o syrenie jak Max udawała tancerke i w takim klubie siadła alecowi na kolanach i tak go smiesznie po włoskach tarmosiła - hehehe ze niby to miało byc sexy :P:P:P

Wypasiona_Foczka

ooooooooooooo bardzo lubie kolezanki ktore mysla tak jak ja-dziewczyny mamy genialny gust=)jatez bardzo lubie ten odc.z syreno fajnie max aleka smera hihi ale tez uwielbiam agende czyli odc. o aleku moze stwozymy forum o jensie co ??????????

ocenił(a) serial na 9
Jensen_Ackles_Blog

jestem za !!! Alec i max to bylby ciekawy i bardzo burzliwy zwiazek bo kIEdy Max jest z logaANEM TO SA NUDY :(

Wypasiona_Foczka

Odcinek z syrena i klubem nocnym co wam się tak bardzo podoba to 08x02 Gill Girl.

Jest super ale ja stanowczo wole Fuhgeddaboudit , gdzie Max i Alec walcza razem na ringu:D

Logan_Cole

Max kocha Logana ale po pierwsze nie chce go zabić(wirusem),a po drugie w Manticor uczono ich by nie okazywać uczuć bo to one mogą ich zabić itp ,a Max najzwyczajniej w świecie boji się i nie umie wyznać Loganowi , że go Kocha.