Wiem że zrobili pełno Ova, jednak planują coś jeszcze z tą serią? R3, albo chociaż jakieś ciekawe, nowe Ova?
tak, ma być - jest już oficjalnie zapowiedziane. Nie wiadomo jednak, kiedy dokładnie będzie robione, ale fabuła jest już w niewielkiej części zdradzona (zdradzać to co wyczytałem?) - produkcja ruszy najprawdopodobniej po tym, jak wyemitują całą serię OVA, która obecnie powstaje, a która jest równie zarąbista co normalna wersja :)
Ale to będzie R3? Taka konntynuacja? I mógłbyś wiedzieć z skąd to info? Z góry dzięki.
pisali normalnie, że R3 - info nie pamiętam skąd, bo zgubiłem tego linka - to był filmik z jakichś pokazów w Japonii, gdzie wyemitowano oficjalny opening do R3 (nie do Boukoku no akito - do R3) i podawano wstępny zarys fabuły - o tym wcześniej pisałem. Filmik oczywiście po japońsku, ale podpisy po angielsku były
I gdybyś się czegoś nowego dowiedział to byłbym wdzięczny za informację, z góry dzięki!
no wiem, że niedopracowane - nie chce mi się siedzieć i dzień w dzień obserwować niusy :) po prostu czekam cierpliwie. Chociaż osobiście wolałbym kontynuację Guyvera z 2005 niż Code geass, no ale niestety nie mam na to wpływu :P
To mógłbyś zdradzić to co wyczytałeś o fabule? Jeśli jeszcze pamiętasz, lub znalazłeś tą stronkę oczywiście.
taka trochę powtórka fabularna - było coś, że niepodległa już Japonia jest atakowana przez nowego wroga (europejskiego bodajże) a Suzaku w roli Zero nie jest w stanie tego powstrzymać. Lelouch musi powrócić do swojej dawnej roli i powstrzymać najazd obcego imperium.
coś w tym stylu było. Ja czytałem o tym naprawdę bardzo dawno temu. Czekajta cierpliwie nooo....
wiesz - nadzieję to ma każdy, ale wiadomo jak to bywa - Japończycy nie kontynuują takich dzieł jak Guyver czy Trinity blood, a na te najwięcej czekam :( niestety prawdopodobieństwo, że to dojdzie do skutku jest praktycznie zerowe...
Mam nadzieję, że projekt R3 nie pójdzie w odstawkę, bo już za dużo jest serii, na których kontynuacje fani czekają i czekać będą...