Colony

2016 - 2018
7,0 5,4 tys. ocen
7,0 10 1 5443
Colony
powrót do forum serialu Colony

Fakt, sam pomysł jest wart ekranizacji ale kompletnie chybiona realizacja. Więc po kolei.
Pierwszy zarzut to kompletnie nie spójny swiat. Niby okupacja, najazd kosmitów, totalitarny "rząd przejsciowy" a z drugiej mamy wymuskanych mieszkanców i tylko trochę przybrudzony american dream.
Kolejny to kompletny brak logiki, ja rozumiem że to serial sifi ale mam wrazenie że glowni bohaterowie ścigają się które wybierze najglupszy z dostępnych wariantow. Często prezentują wręcz żenujący poziom, scenarzyści chyba uparli się żeby do porzygania obrzydzic nam głównych bohaterow.
Wiadomo, seriale rządzą się swoimi prawami ale tutaj producenci, reżyserzy i scenarzyści mają chyba widzów za idiotow skoro próbują wcisnąć taki kit. A szkoda. Widać że mieli niezły budżet, może nienajlepszych ale czesciowo przyzwoitych aktorów, świetny pomysł na całą historię a zmarnowali to kompletnie. Skonczylbym oglądać po pierwszym sezonie ale słyszałem że ostatni trzeci jest najlepszy dlatego mecze się z drugim. Mam nadzieję że warto dla tego ostatniego...