PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738303}

Colony

2016 - 2018
7,0 5,4 tys. ocen
7,0 10 1 5419
Colony
powrót do forum serialu Colony

Obejrzałam serial w dwa weekendy. Wartka akcja w sezonie 3 i wielkie rozczarowanie brakiem 4 sezonu. Inne gnioty przedłużają w nieskończoność, a tu nawet nie dano szansy produkcji na zakończenie historii. Wielka szkoda.
Jest tu ktoś "świeży", kto tak jak ja dopiero co obejrzał Colony?Puściliscie wodzę fantazji jak mogła skończyć się historia? Myślicie, że senior Bowman mógł przeżyć? Jakieś ciekawe pomysły jak mogli to zakończyć?

Karoolajna_

Dawno go oglądałem. Wydaje mi się że to była serialowa eutanazja, czyli jak sama w wolnym tłumaczeniu "dobra śmierć". Twórcy skapnęli się jaki faux pais zrobili z chwilą gdy obcy którzy podbili Ziemię powiedzieli że "tamci co nas zaatakowali są gorsi". Czyli jak? Mogli przylecieć do naszego układu i powiedzieć wprost:"Sorki, ale chcielibyśmy tu zamieszkać z wami. Ściga nas cywilizacja która wyrżnęła naszą i musimy się gdzieś ukryć. W zamian podzielimy się technologią. Stworzymy wspólnie siły zbrojne bo ani my ani tym bardziej wy samodzielnie ich nie powstrzymamy". Tak jak to ciągnęli to na pewno Bowman przeżył tak samo jak reszta tyle że nie jako wojskowy ale jego i innych przenieśli na inne planety by kontynuowali istnienie ludzkości