PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738303}

Colony

2016 - 2018
7,0 5,4 tys. ocen
7,0 10 1 5419
Colony
powrót do forum serialu Colony

nałapali w siatkę zawodników z innych seriali czy co ? ;)
koles z lostu, zona szeryfa z walking dead, policjantka z mentalisty, gliniarz z csi, kurdupel z hausa
kogo przegapiłem ?

zaraz zerknę na drugi odcinek , zobaczymy kto się jeszcze pojawi :)

sbb19

no to pojawia się coraz więcej
dupowaty komendant z chicago fire
ale po pojawieniu się pewnego goscia mysle , ze doczekam się samego Rockiego :) :) :)

ocenił(a) serial na 6
sbb19

Tak, Carl Weathers. Nie wpisany do obsady.

sbb19

Może dlatego tak się stało, że ci wymienieni zawodnicy są aktorami i ich zawodem jest granie w filmach? Ale może się mylę...?

animail6

za dużo tych znanych by był to przypadek
ktos wpadł na pomysł: zaangażujemy tych znanych , bo ludzie najbardziej lubią to, co już znają ;)

sbb19

Z gównem na rozumy się pozamieniałeś?
Rambo o ja cie, Sylwester Stalone, ee no nie Rocky ? ludzie tylko nie Sylwester ale Cobra ? znowu on ?
Idąc twoim debilnym tokiem rozumowania, aktor powinien w życiu zagrać tylko raz.
Dla wyjaśnienia istnieje coś takiego wizja reżyserska (obsada) i w odczuciu reżysera dany aktor będzie pasował do tej roli, czy tak ciężko to zrozumieć? Czemu Pazura gra w durnych komediach a nie dostaje roli Papieża czy dziennikarza w Pakcie?

sbb19

też uważam, że specjalnie sie wykosztowali na znanych aktorów. Poza tym oglądam właśnie 1 odcinek i średnio mi się to ogląda, ciągłe zmiany kadrów, słabe dialogi, coś czuję, że cienkie to będzie

sbb19

Raczej lekarka z więzienia w Skazanym Na Śmierć niż, żona szeryfa.
No i jest zastępca naczelnik z Alcatraz.

Jajkonatwardo

i lekarka i żona
wolę walking dead niż skazanego :)

ocenił(a) serial na 5
sbb19

Jest jeszcze gość z Herosów - jeden ze starszych braci, nie pamiętam, jak nazywa się aktor. Jego żonę - atrakcyjną panią handlującą dziełami sztuki gra z kolei aktorka wcielającą się przez wiele lat w główną bohaterkę mojego ukochanego serialu Cold case.

ocenił(a) serial na 9
konkret_filmweb

Petrelli z Herosów, brat Petera, w serialu byl politykiem i umial latać :)

ocenił(a) serial na 8
sbb19

Kim Rhodes która gra Rachel, to szeryf Jody z Supernatural :P

ocenił(a) serial na 8
sbb19

A na początku mała rola tego kumpla Jessiego z breaking bad