PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19338
7,8 17 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

Nie dość, że Danny Pudi (Abed) świetnie mówi po polsku, to jeszcze tańczy i śpiewa:
http://www.bonniehunt.com/videos/?mediaKey=5bf70a50-58a6-48df-b86c-47ec6182f53d& isShareURL=true

a w najnowszym odcinku mają kolegę Pawła i trochę mówią po polsku :D

Zauważył to ktoś?

ocenił(a) serial na 7
dnp

Jasne, ale niespodzianka. Przewijałam ten kawałek parę razy, bo aż nie mogłam uwierzyć, że gość tak fajnie mówi po polsku. I poza tym, to takie dziwne usłyszeć polski w amerykańskim serialu :)

ocenił(a) serial na 8
Collony

mialam dokladnie to samo:) ogladalam ten fragment 10 razy:)

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

Ej :D przecie chłopak jest pół polakiem pół hindusem. Jego matka jest polką więc dla mnie nie ma nic dziwnego w tym że mówi i śpiewa w języku swej matuli :)

Do tego już w pierwszych odcinkach mówił po polsku kiedy to zapoznał się ze studentem z naszego pięknego kraju :)

"Pawel, Cześć Pawel.

Siadaj"

mnie rozwaliło :D

ocenił(a) serial na 8
Father_Pio

który to odciek?
i w którym śpiewa kolędy

użytkownik usunięty
Father_Pio

to fajnie, ze mimo ogladania 10 razy nie zauwazyliscie, ze w momencie gdy mowi po polsku, ma podłożony głos. Jak widzę, podniecenie odbiera rozum.. Co chyba nie jest w sumie jakimś odkryciem ;]

absolutnie nieprawda, Danny Pudi jest pół-Polakiem, więc normalnie mówi po polsku i ma świetny akcent.

ocenił(a) serial na 8

Taak, pewnie w domu, jak rozmawia z matką, też mu podkładają głos :>

użytkownik usunięty
Filmwebowabiedronka

co ta opinia ma 'udowodnic' ? oprocz glupoty piszacego?

ocenił(a) serial na 8

Zapomniałam, że wszyscy jesteśmy głupi, bo podniecenie odbiera nam rozum i słyszymy, jak Abed po polsku mówi. A on przecież ma "podkładany głos" i wiesz o tym lepiej od nas, więc musisz nam wyraźnie i głośno powiedzieć, jak to się nie znamy.

użytkownik usunięty
Filmwebowabiedronka

taaak, pewnie w domu z matką też tak rozmawiasz ;)

ocenił(a) serial na 10

a nawet jeśli nie wiedziałby, gdzie polska leży na mapie, mógłby nauczyć się jednej kwestii po polsku, kto by woglę głos pod coś takiego podkładał, za dużo zasobów