SPOJLERY
Rety, trochę się pod koniec drugiego sezonu tych Sadlerów pomnożyło. I'm a little confused.
Więc Jason Sadler to syn Aleca, który został przez ojca w 2077 roku wysłany w czasy swojej młodości ponieważ...?
Czy Escher rzeczywiście jest ojcem Aleca? Przyznaję, że nie rozumiem tego. Nie kłamał przecież, bo ci agenci od porządku w danym continuum nazywają go Sadler(chyba, że zwracali się wtedy do Aleca). Ale dlaczego on nie skończył w zamknięciu tak jak Kiera i Liber8 skoro też nie jest z tego czasu? @_@
Mi się wydaje, że Alec wysłał Jasona ze względu na zaufanie, w ogóle w odcinku też troche o tym było.
Escher jest wolnym strzelcem, on chyba odszedł od nich i na własną rękę żył. I Escher jest z tego czasu chyba, bo teoretycznie jest ojcem Aleca, chociaż mi się wydaje że to jest jego takie oszustwo, żeby wykorzystać Aleca, ale nie wiem.
Zobaczymy w S3 w którym być może akcja przeniesie się do alternatywnej linii czasu gdzie poszedł Alec i może przygotują sie oni na to co się wydarzy a kiera carlos będą wolni. Poczekamy zobaczymy.
Oby tylko tego nie spieprzyli, bo zwykle gdy w serialu pojawia się zbyt dużo kombinacji z alternatywnymi liniami czasowymi, fabuła staje się niespójna lub nawet nielogiczna.