http://www.showcase.ca/continuum. Z tego co podają na stronie widzowie mogą decydować o
końcu. Na razie wygrywają "terroryści"
hoho jeśli to prawda , to coraz bardziej zaskakuje mnie ten serial :>
ale jak to koniec dopiero 2 sezon :)
Chyba nie chcą na nim skonczyć: >?
Mnie Ciekawi Co kellog wymyśli :D
Ale wychodzi na to ze tylko chce aleca dla korzyśći materialnych
Też mam nadzieję, że Liber8 wygra bo w filmach i serialach przeważnie jest że dobro wygrywa jak steven seagal w każdym filmie.
W tym serialu Liber do konca nie wiadomo czy jest ta zla strona... wysadzenie budynku owszem jest terroryzmem, ale wytlumaczono fakt, ze mialo dojsc tam do bardzo waznego spotkania tajnego w ktorym niewiadomo jakie podjeto by decyzje i jakie by zawazylyby na ludzkosci, a jak domniemam Alec bardzo mocno zaczal manipulowac w czasie i chyba mu to na dobre niestety nie wychodzi. Albo chce poprawic kogos kogo wyslal wczesniej, albo wysyla kogos pozniej aby poprawic ta rzeczywistosc... Najciekawsze jest to skad Alec wie jak podazaja potencjalne odgalezienia rzeczywistosci. Generalnie lubie takie zawilosci w czasie, ale aby to scenarzystom na dobre wyszlo i sie niepogubili:/ Jeszcze mala rzecz..podazajac za dialogiem kolegi ktory potracil rozumy od podazanai w czasie to chyba nie da sie dowolnie przenosic, a tylko w okreslonych momentach, no i co on robil do diaska z matka Aleca...
Ja tłumaczę to tak
1. Alec z przyszłości wysyła Liber8 w przeszłość.
2. Liber8 robi syf jaki mało. Temu syfowi może postawić się tylko dzielny Naród Amerykański pod przywództwem silnych korporacji.
3. Alec zorientuje się co się stanie i palnie sobie w łeb
Z tego co zrozumiałem z linka, nie ma mieć to wpływu na wygranie tej albo innej frakcji. Chodzi o los Betty. Policjantki która jest wtyczką liber8. Jeżeli głosujący wybiorą liber8 będzie dalej z nimi współpracować. Jeżeli wybrana będzie druga opcja, pewnie przyzna sie do tego i "przejdzie na dobrą stronę mocy"