To po prostu kryminał, w dodatku średnich lotów.
Powiedziałem dokładnie to co powiedziałem - serial Continuum to nie s-f tylko kryminał i to średni.
Nie masz racji. I pouczam. Gdy używamy brzydkiego słowa to wykropkowujemy a nie wymyślnikowujemy. To jest prawdziwy s.f. Ale racja, niskich lotów. W konkursie na najlepszy s.f zająłby najwyżej miejsce w 3 dziesiątce. Byłem ciekaw czy jeszcze leci. A leci, fanów ma chyba :p.
To ja pouczam. Zajrzyj gdzieś i poczytaj, co to takiego brzytwa Lema, a potem zapraszam jeszcze raz do dyskusji.
Ile obejrzałeś ? Pierwszy sezon faktycznie jest jak mówisz, a osobiście bym powiedział, że nawet gorzej, ale w drugim sezonie, z naciskiem ostatnie odcinki i sam finał, sytuacja zmienia się i wątek policyjnego proceduralu można uznać za zakończony.
Pierwszy sezon obejrzałem i z powodów o których pisałem wyżej, nie kontynuowałem.
To świetnie, że dwa ostatnie odcinki 2 sezonu są inne. Tylko że ten sezon ma 13 odcinków...
Jeszcze raz pouczam, przeczytaj moją wypowiedź, na pewno za drugim razem domyślisz się co napisałem.