PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649928}
7,1 5,2 tys. ocen
7,1 10 1 5209
Continuum: Ocalić przyszłość
powrót do forum serialu Continuum: Ocalić przyszłość

niedosyt...

ocenił(a) serial na 9

a u mnie spory niedosyt...
Nie umiem tego napisać, ale spodziewałem się czegoś innego.
Bardzo słabe odcinki przeplatają sie z naprawdę fajnymi. Odcinek o prezydencie - dramat.
Z Kiery robią superbohaterkę a w innych odcinkach nie umie z niczym sobie poradzić.
Ci łowcy mieli ich i tak zwinąć(są anomalia czasową) wiec czemu czekali do ostatniego odcinka ?
Escher najpierw jej pomaga potem chce sie pozbyc.
Ogólnie serial sie gmatwa, twórcy jakby na siłę mieszają, zobaczymy czy sami sie w tym nie
pogubią...

ocenił(a) serial na 6
Wizard1984

Dokładnie, w moim przypadku każdy odcinek to spory niedosyt. Gdyby każdy ep wyglądał jak odcinki finałowe serial zupełnie inaczej byłby odbierany, a tak pierwszy sezon był wręcz słaby takie 3/10 ale widziałem ogromny potencjał i liczyłem na to, ze w 2 sezonie się poprawią, jeżeli nie - rezygnował bym, ale poprawili się i to znacznie, w stosunku do tego co było, jednak to jest jeszcze daleko od tego co bym chciał widzieć w serialu o takiej fabule. Po drugim sezonie ocena serialu 6 ale naciągana. Oglądam w zasadzie tylko z nadzieji, że będzie lepiej. Nie ma co się oszukiwać serial w ponad 60% jest po prostu nudny - dlaczego to już nie chce mi się rozwodzić
i zostawia niedosyt.
Gdybym miał cały tydzień zapełniony serialami które mi się podobają i mnie jarają, typu że każdego dnia mam do obejrzenia odcinek jakiegoś serialu z Continuum zrezygnował bym. No ale tak nie ma i nigdy nie będzie.

ocenił(a) serial na 8
Zetnakatel

Dla mnie jeden z nielicznych obecnie kręconych seriali SF które można polecić. Część odcinków może i nie najwyższych lotów ale kilka ostatnich na bardzo wysokim poziomie. Ja polecam miłośnikom SF ten serial gorąco, na koniec będziecie zadowoleni. Według mnie lepszy od Defiance, a potem już nie ma co obecnie oglądać, no jest jeszcze Person of Interest ale to nie jest właściwie SF. Tak więc nie ma co wybrać innego, a serial może utrzyma poziom ten z końcówki w kolejnym sezonie.

ocenił(a) serial na 6
judasz666666

Defiance to w ogóle nie porozumienie ode mnie Defiance ma 1/10 :P Zerknij sobie na Orphan Black.