PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=852620}

Control Z

2020 - 2022
7,0 4,0 tys. ocen
7,0 10 1 4010
Control Z
powrót do forum serialu Control Z

Pozbawiony jakiegokolwiek logicznego motywu msciciel pozbawieni logiki uczniowie . W prestizowej szkole w meksyku nie ma kamer ? Nikt nie widzi ze laska wchodzi do kibla meskiego w trakcie przerwy z workiem ? Nikt nie widzi laski ktora wiezie na taczce w dzien dwoch chlopow ? Po drugie jak ona to robi ma taczke szeroka na 2 metry ? A i jeszcze musi byc jakas smierc na koniec ale nie jakiejs glownej postaci bo musi byc kolejny sezon tego syfu. Wiekszosc postaci bezplciowa poza raulem i sofią. Pablo przez caly sezon biega za laska i bije raula . Javier to nie wiem jakie on decyzzje zyciowe podejmuje lata za laska od kilku miesiecy po czym idzie do innej a gdy ta caluje sie z jego starym on usmiechniety kilka godzin pozniej u pani sofi by caly swiat jej oddal. Tych dwoch przyglupow i rosita to nie wiem czy widzialem kiedykolwiek postacie ktore az tak marnuja czas antenowy . No ogolnie caly serial to syf .1 sezon 5/10 drugi max 3

użytkownik usunięty
kacper_polozynski17

Zgadzam się z tobą. Też nie podoba mi się, że tak sztucznie rozpoczęło coś się dziać między Javierem i Natalią. Nagle przestał czuć uczuć do Sofii i jest z Natalią.. pózniej idzie do niej do szpitala po sytuacji z Natalią... to nie ma sensu.

użytkownik usunięty
kacper_polozynski17

Tak samo ograniczanie postaci Pabla do bicia, agresji....

użytkownik usunięty
kacper_polozynski17

a co do "Tych dwoch przyglupow i rosita to nie wiem czy widzialem kiedykolwiek postacie ktore az tak marnuja czas antenowy" tak samo. tak głupie to było, że masakra....