Serial skierowany do konkretnej grupy etnicznej. Ludzie o czarnym kolorze skórze super a wszyscy biali źli.
Tak też myślałem...Swoją drogą ciekawe czy w powieści na podstawie której oparto serial, bohater również jest murzynem.
Tak i nawet grał go Morgan Freeman w poprzednich, bardzo dobrych zresztą adaptacjach.
Jak zaczniesz zamiast dostrzegać, kolor skóry, a pewnie i narodowość i wyznanie itp. , a zaczniesz dostrzegać człowieka, Świat okaże się dużo lepszy.
Dostrzegam, również te którymi epatują nas wszelkie religie, z KK na czele. Różnorodność w filmach nie jest wymysłem dzisiejszych twórców ani czasów, natomiast dorabiane do tego wszelkiej maści ideologie już jak najbardziej i to jest smutne, kiedyś murzyn czy Azjata w filmie nie budził żadnych kontrowersji, dziś budzi skrajne emocje, od prawa do lewa i było by to nawet zabawne gdyby nie było groźne.
Kiedyś nie budził bo nie był wciskany na siłę w te miejsca gdzie pierwotnie z założenia był biały - vide wszelkie adaptacje powieści tudziez kolejne wersje filmowe. Murzyni obecnie to najwięksi rasisci, więc jako biały czuję się dyskryminowany. A religie o Ty zostaw w spokoju. Europa to kontynent chrzescijański i tak pozostanie. Zapewne islam czy judaizm Ci nie przeszkadzają w kinie.
Czyje zalozenia ??? Twoje? Rezyser ma prawo do wlasnych ja prdl rece opadaja. Afroaamerykanie rasisci hahaha no wiekszych niz ty. Ie.
Jaki wykastrowany z psychiki biały ciemnogród, zawsze mam ubaw z takich gamonii twojego pokroju
Zacznij używać znaków diakrytycznych...Kiedyś ktoś napisze "zrob mi laske", a ty uklękniesz odbytniku.
Ja wiem, że masz jedno cyfrowe IQ i bez znaków diakrytycznych nie potrafisz rozszyfrować słowa pisanego, ale już historię o swoim hobby w którym robisz za zasysacz osiedlowy byś zachował dla siebie
Przecież to nieprawda, w drugim odcinku jest czarnoskóry psychopata wciągający co popadnie podrzynając gardła. Oglądasz ten serial?
No maja bo Polacy sa skloceni I nastawieni negatywni do specyficznych grup spolecznych . Przdz ostanie 8 lat mocno nad tym pracowano
Porazka. .seriooo??? Dziwnym travel w Us zawsze jest na odwrot,moze przywykles do tego. Moze rzeczywiscie gdybys widzial czlowieka nie kolor bylbys czlowiekiem na poziomie a nie hipokryta
Ewidentnie komentarz osoby upośledzonej polecam cofnąć się na poziom edukacji wczesnoszkolnej.
Aldis Hodge i Isaiah Mustafa dwa super samce :) Jak tu nie oglądać ? Oglądałem tylko dla tych super kocurów. A dla takich jak Ty jest scena w filmie w której Alex powiedział że ma większą pałe od takich śmiesznych rasistów :)