Jak wrażenia po drugim odcinku?
Jak dla mnie, to serial trzyma dobry poziom i z niecierpliwością czekam na trzeci docinek :D
ja również uważam, że serial zapowiada się całkiem dobrze. odpowiada mi klimat. uważam jednak , że postacie Jeff'a i Skye są na razie lekko...mdłe?
ale czekam na następne odcinki, zobaczymy co się będzie działo .
Nie dawno obejrzałem i muszę stwierdzić, że poziom aktorstwa pierwszoplanowych postaci jest słaby.Jessica Lucas i Matthew Davis grają
tak jak postacie z jakiejś brazylijskiej telenoweli.Robert Knepper poziomem warsztatu aktorskiego ich po prost miażdży.Aż dziw bierze, że nie zagrał głównej roli.
Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś więcej. Jeśli chodzi o Davisa to nie mam zastrzeżeń, ale sam scenariusz lekko kiczowaty :/
Jeśli lubisz Davisa to koniecznie. Ale jeżeli dla serialu samego w sobie to już gorzej. Możesz spróbować, znów tak tragicznie to nie jest. Myślę że jeszcze się rozwinie :)
Nie wiem kiedy będę następny raz ryczeć na tym filmie. O ile w ogóle będę kiedyś jeszcze płakać... Może jak zginie Damon lub Klaus...
Pamiętam jak kiedyś oglądałam z Davisem fajny film o surferce. Tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu...
Błękitna fala. Też kiedyś to oglądałam.
Z Davisem polecam Finding Bliss - rewelacja, bardzo zabawny :P
Reżyserem jest JoMo, on też napisał scenarisz. To krótkometrażowy (10min) film, ale ciekawa jestem jak Morgan spisał się z drugiej strony kamery
To zwiastun:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3SICTmdS7gA
Nawet fajne :) Choć horrorów nie za bardzo lubię oglądać :D
A Joseph podobno chodzi z tą aktorką, która gra w tym filmie Persia White