PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649773}

Cult

2013 -
6,0 984  oceny
6,0 10 1 984
Cult
powrót do forum serialu Cult

Po wynikach oglądalności nie można oczekiwać następnego sezonu, no chyba, że ta gwałtownie
wzrośnie.
Pierwszy odcinek oglądało nawet mniej osób niż "Emily Owens MD".
To smutne, bo serial zapowiada się naprawdę nieźle.

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

wiesz że był pokaz przedpremierowy? i ja widziałam serial przed premierą stąd wnoszę że dlatego tak mało ludzi widziało pokaz premierowy

galadriela

To, że był dostępny w sieci jakiś tydzień wcześniej wiem, ale to i tak najsłabsza premiera u CW.

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

a po co oglądać 2 raz jak sie widziało :P masz statystyki z tej przedpremierowej oglądalności?

galadriela

Z przedpremierowej nie.
A dają takie?
Zresztą coś mi tu nie gra. Przecież przed premierą każdy oglądał, gdzie chciał, na jakiej stronie itp., to skąd statystyki? Myślisz, że chciałoby im się robić z każdych tych stron?
Zresztą, o wielu rzeczach nie wiem ;).

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

heh no właśnie, dlatego mówię jakby zrobili statystyki na przed premierą to by to inaczej wyglądało :)
dlatego statystyki z premiery są bardzo zaniżone a szkoda bo bardzo fajnie się serial zapowiada, ale zobaczymy jak kolejny odcinek wypadnie :D

ardnaskela_filmaniak

Statystyki tylko po jednym odcinku, szczególnie w przypadku wcześniejszego pokazu przedpremierowego, nie są dla mnie przekonywujące. Trzeba poczekać na drugi odcinek i wraz z kolejnymi zobaczymy jaki jest trend.