PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649773}

Cult

2013 -
6,0 984  oceny
6,0 10 1 984
Cult
powrót do forum serialu Cult

zeby nie bylo ogladam tylko dla niego. potem kto wie moze mi sie spodoba

badwolf

Też tak mam :P ale w sumie zwiastun zapowiadał się ciekawie, to może Davis nie będzie dla mnie jedynym powodem.

immortal13

Ja też oglądam ze względu na niego. I powiem, że jakoś płytko gra w tyl serialu. Stać go na więcej. Mam nadzieję, że się rozkręci.

Ksymenaa

Obejrzałam dzisiaj. Myślałam że premiera miała być 19 a tu jakoś natknęłam się na ten odcinek, miła niespodzianka xD
Tak średnio wyszedł ten pomysł z serialem w serialu, ale Davis moim zdaniem był świetny, choć wobec niego nie potrafię być obiektywna.
Sam odcinek - taki sobie, ale rzadko się zdarza żeby serial spodobał mi się bardzo już po 1 odcinku, także myślę ze jeszcze się rozkręci.

immortal13

A mi juz się podoba, jestem ciekawa co będzie dalej. Z chęcią obejrzę kolejny odcinek:)

alien_2

Ja też na pewno obejrzę kolejny, bo nie mówię żeby było jakoś bardzo źle. Nie, nic z tych rzeczy, po prostu może spodziewałam się czegoś jeszcze lepszego. Ale to dopiero 1 odcinek, wszystko przed nami. No i jest Davis a dla niego to ja mogę modę na sukces oglądać :PP

immortal13

Może bez przesady z tą Modą na sukces, ale na pewno nie zainteresowałabym się serialem gdyby nie on:) No i jest bonusik- Robert Knepper.

alien_2

No, dobra. Z tą modą to rzeczywiście przesadziłam :PP

użytkownik usunięty
immortal13

mi się właśnie podoba już po 1 odcinku, a to się zdarzyło chyba pierwszy raz. No, może drugi :P
No właśnie, dlaczego jest wcześniej>

Przeciek jakiś po prostu. Premiera na CW w telewizji jest dopiero jutro.
Dla mnie serial dobry. Lubię właśnie projekty w takim stylu.