Obejrzałem pierwszy odcinek i już po pierwszej scenie chciałem wyłączyć - ale myślę sobie - to się pewnie głównemu bohaterowi śni, zaraz się obudzi i będzie już normalna akcja, no niestety nigdy się nie obudził. Ogląda się jak film akcji klasy C - tanie efekty, fabuła przewidywalna i bez większego sensu. Nie umywa się nawet do np. Burn Notice.
Jak nawet do BN się nie umywa to to musi być naprawde wielki nie wypał... Muszę luknąć, może masz inne oczekiwania od serialu :)
Było naprawdę słabiutko. Na razie ocena 4 i to zawyżona. Obejrzę jeszcze ze dwa-trzy odcinki i jeśli się nie poprawi to rezygnuję z tej pozycji.
A ja sobie odpuszczę. Nic ciekawego w nim nie zaznałem i było ciężko do
oglądać do końca odcinka. Ode mnie 4/10
a mi sie podoba :P taki lekki film :P a pewnie Ci co uwazaja ze film slaby to mysla dlatego ze czasami akcje sa lekko przebajerowane, ale juz taki urok tego serialu poniewaz krecony jest na podstawie komiksu :]
W kolejnych odcinkach poziom trochę się podniósł, teraz jest jakieś 5,5/10. Pilot był bardzo słaby - akcja w stylu zabili go i uciekł.
To, że serial powstał na podstawie komiksu akurat nie ma nic do rzeczy. Większość filmów/seriali jest kręcona na podstawie jakiegoś dzieła pisanego, więc takie rozumowanie nie ma najmniejszego sensu. Oceniam to, co widzę na ekranie, a nie komiks.
Pewnym jest, że poziom się powoli podnosi i to na pewno plus dla serialu.
Zgadzam się. Okrutny kwas w stylu tanich seriali z alt 90-ych.
Kompletnie nieciekawy.
2/10
A ja dam mu 3. Są przecież większe chały. A tu czasem można się pośmiać. Pamiętacie wyczyn w odcinku, w którym został wrzucony do basenu z pustakiem przy nodze? Akcja, której sam Clark Kent by się nie powstydził. ;)
Ktoś kto ocenia serial po obejrzeniu całego! Lub większości. Nie zgadzam się z wami (że serial ch*jowy). Mi pierwsze kilka odcinków również się nie podobały i wtedy dawałem serialowi 4-5/10. Do tego ta muzyka w 1 sezonie. Nie podobała mi się. Ale 2 sezon? Muzyka o wiele bardziej pasująca do akcji itp. Oraz ta zawiła "fabuła". Na początku nie było żadnej. Nie było z pozoru. Oglądając więcej odcinków wszystko łapie jednak swój sens. Na razie ten serial dla mnie to 7-8/10. A zostało mi 8 odcinków całości.
Pozdrawiam
Jak dla mnie serial zajebisty. Nie rozumiem jak można oglądnąć 1 czy 2 odcinki i od razu oceniać i zniechęcać innych do oglądania. Przynajmniej po połowie sezonu nie można się od niego oderwać.
Często można tu spotkać się z ludźmi co oceniają serial po jednym odcinku lub film po 10 minutach xD
jak dla mnie rewelacyjny, w pojedynczym odcinku dzieje się więcej niż w niektórych filmach w kinie, niestety największym minusem jest muzyka, jakby wzięta z jakiegoś indiany jonesa a momentami z muszkieterów... fatalna i strasznie drażniąca, zaczynam oglądać drugi sezon i widzę, że na szczęście ją zmienili
Pilot i początek może trochę zniechęcić,ale po obejrzeniu kilku odcinków ciężko się oderwać. obejrzałem 1 i 2 sezon i powiem że mi się bardzo podobał, nawet trochę się wkręciłem.... Serial ma lekki klimat, dużo akcji (może i trochę przesadne niektóre.. cos w stylu mission impossible) ale to przecież film, czasami są śmieszne sytuacje.. zakończenie takie jakby miałby być kolejny sezon... no ale cóż bardzo szkoda że nie będzie bo z chęcią bym jeszcze pooglądał :(
jeszcze chciałem dodać że jak ktoś daje ocenę 3-4 po obejrzeniu tyko pierwszy dwóch odcinków to tak jakby założył gumę na ptaka, pomyślał o kobiecie którą rano widział przez 3 min na przystanku.... po chwili zdjął i to było by na tyle z przygodami ..... i później napisał że kobieta z przystanku jest kiepska w łóżku, więc życzę powodzenia tym ludziom... :-)