PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015065}
4,8 4,2 tys. ocen
4,8 10 1 4229
5,0 4 krytyków
Czarne stokrotki
powrót do forum serialu Czarne stokrotki

Liczyłam na coś pokroju "Klangora" czy pierwszego sezonu "Belfra". Zawód na całej linii. Ledwo przebrnęłam przez pierwszy odcinek i pomyślałam, że dam szansę i obejrzę drugi. Zmarnowany czas. Nie wiadomo za bardzo o co chodzi, ale też jakoś nie zaciekawia tak, żeby chciało się obejrzeć co dalej. Główna bohaterka i gra aktorska słabiutko. Zawodzi też Ogrodnik. Ktoś porwał dzieci a tutaj heheszki i bagatelizowanie sprawy i żądne media się tym tematem niby nie zainteresowały. Nie trzyma totalnie w napięciu jak inne seriale tego rodzaju. Aż dziwne, że to Canal+.

ocenił(a) serial na 3
corzita

Ja również nie mogę uwierzyć, że to Canal +. To jest na poziomie Polsatu... Czekam z niecierpliwością na Klangor 2.

ocenił(a) serial na 2
claire1978

Mam podobne odczucia. Zaskakująco słaby serial z głupią, żenującą fabułą. Szczególnie razi to przy tak dobrej obsadzie aktorskiej (Ogrodnik, Schuchard, Lubaszenko, Gonera)

ocenił(a) serial na 1
corzita

Zawiedziony to mało powiedziane. Nic tu się nie klei - ani akcja ani gra aktorska. Wszystkie postacie wywołują u mnie irytację a chyba nie powinno tak być...