PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015065}
4,8 4,0 tys. ocen
4,8 10 1 3993
5,0 4 krytyków
Czarne stokrotki
powrót do forum serialu Czarne stokrotki

Podróże w czasie? Lena przenosząca się do III Rzeszy i obserwująca eksperymenty Nazistów? Kamień wieczności? Sorry, ale nie na taki serial się nastawiłam. Liczyłam na dobry kryminał z drobnymi elementami ezoterycznymi, jak w doskonałych ZNAKACH. Wiadomo, że kompleks Risew Górach Sowich pobudza wyobraźnię i kryje tajemnice, dlatego jakieś elementy nierealne byłyby mile widziane. Jej halucynacje tłumaczyłam chorobą. Skoro podróżuje w czasie to niech się cofnie i skreśli właściwe numery w Totka:) Ale niebieski koralik? Jak byłam mała to mi mama taką bajkę czytała. O Karolci i niebieskim koraliku. To ma być właśnie to? I strasznie drażni mnie sukowata postać dyrektorki uzdrowiska. Przewiduję, że serial skończy się otwartym zakończeniem , no bo przecież nie zabiją sukowatej baby, skoro przyjęła tyle niebieskiej krwi tych zwierzaków a do tego ma "koralik". Pewnie pozostanie przy życiu, by była szansa na 2 sezon. No i taka łatwość w zabijaniu ludzi? Przecież to zwykli kombinatorzy, a nie jakaś mafia. Chyba sobie daruję dalsze oglądanie. Za dużo tego dla mnie, choć na pewno są amatorzy.

ocenił(a) serial na 3
Barbarra_Ra

Jak serial może być dobry gdy zaczyna się od zmyślonej sceny wyprowadzenia z przedszkola przez nastolatkę małych dzieci ? Słyszał ktoś i takim zdarzeniu ?

ocenił(a) serial na 3
inspektor_filmweb

No mnie to akurat zachęciło, bo pomyślałam, że ona popełnia to przestępstwo z jakiegoś powodu i dowiemy się z jakiego. Ale to chyba jakies moce nadprzyrodzone nią kierowały.