Czarne stokrotki (2025)
Czarne stokrotki: Sezon 1 Czarne stokrotki sezon 1, odcinek 2
odcinek Czarne stokrotki (2025)

Czarne stokrotki | odcinek 2

57m
6,8 275  ocen
6,8 10 1 275
Czarne stokrotki
powrót do forum s1e2

Po dwóch odcinkach jestem na tak. Czekam jak dalej rozwinie się akcja. Bardzo filmowo zrobione. Obsada naprawdę super. Ale przede wszystkim dobrze grają. Napiszę co myślę po trzecim odcinku. Mam nadzieję nie zmienię zdania. Świetna ta dziewczyna w głównej roli. Ogrodnik zaskakująco dobry. Schuchardt i młody cygan bezbłędni. Trzyma w napięciu. Jest tak awangardowo, odważnie jak na nasze seriale.

przeznaczenie

Ten aktor stoi świetnymi aktorami. Są świetnie pokierowani. Bardzo dotykająca kobieca historia.

przeznaczenie

Też na tak. Doskonale operuje klimatem.

ocenił(a) serial na 3
przeznaczenie

Właśnie się zastanawiam nad wykupieniem abonamentu. Polecasz?

Barbarra_Ra

Ja polecam! Jest tam też pare fajnych innych pozycji zagranicznych.

ocenił(a) serial na 3
Milena_Ksiezniczka

Co byś mi poleciła? Co na odstresowanie: dobry kryminał, thriller? A co do refleksji?

ocenił(a) serial na 3
Milena_Ksiezniczka

A kolejne odcinki seriali to kiedy tam wpadają? Jak na SkyShowtime po 24.00 czy na drugi dzień po emisji w tv na Canal+?

Barbarra_Ra

Tego nie wiem. Oglądam tylko on line. Na ich portalu widniej zapis "nowy odcinek co piątek". Czyli on line w piątek dostępny. Miłego.

Milena_Ksiezniczka

Kłębiąca się w emocjach bohaterka. Niejednoznaczna. Zagubiona. Dużo tajemnicy fajnie dozowanej tajemnicy. Dużo prawdy o polskiej prowincji. Zaskakujący wątek gejowski - bardzo oryginalnie, tego jeszcze nie grali. Tyle po dwóch odcinkach.

Barbarra_Ra

Tak zdecydowanie polecam. Jest zdecydowanie oryginalnie i ciekawie.

ocenił(a) serial na 5
Barbarra_Ra

Też polecam. Mają naprawdę fajne produkcje własne i to z rodzimego podwórka. Szczególnie polecam: "Król", "Zasada przyjemności", "Znaki", "Minuta ciszy" - każda w innym klimacie :)

ocenił(a) serial na 3
Bleszka

Wszystkie, o których piszesz oprócz MINUTA CISZY już obejrzałam na Player:) I potwierdzam-REWELACJA!!!! Szczególnie KRÓL!!! A MINUTA CISZY to jaki typ kina?

ocenił(a) serial na 5
Barbarra_Ra

Trochę czarnej komedii. Chodzi tam o biznes funeralny i walkę zakładów pogrzebowych o klienta. W rolach głównych oponentów: Więckiewicz i Rogucki, ale reszta też doskonała ;)

ocenił(a) serial na 3
Bleszka

Dzięki za polecenie. Obejrzę:)

przeznaczenie

Po 4 odcinkach podwyższam ocenę. Świadomie powoli akcja narasta. Dobra solidna tajemnica. NAprawdę zacne aktorstwo.

small_lebowsky_2004

Podobnie pozytywne odczucia.

przeznaczenie

Po 4 odcinkach coraz ciekawiej.

plenum_spoldzoelni

Po 5 jeszcze bardziej na tak! super wątek SF - podróż len w czasie.

przeznaczenie

5 odcinek super!

udu_filmaniak

Zaskoczył mnie. Jest coraz ciekawiej.

przeznaczenie

Kto ku... pisze te komentarze???