Czarne stokrotki: Sezon 1 Czarne stokrotki sezon 1, odcinek 3
odcinek Czarne stokrotki (2025)

Czarne stokrotki | odcinek 3

57m
6,9 245  ocen
6,9 10 1 245
Czarne stokrotki
powrót do forum s1e3

Nie jestem gejem, a mi się bardzo podoba. Cała ta dyskusja tutaj to rynsztok. A szkoda bo serial bardzo dobry. Czekam na kolejne odcinki.

zibi_mrozny

Kobiety są tak samo traktowane w tych komentarzach jak geje. Mnie ta historia wzrusza i ujmuje. Jednocześnie budzi lęk, napięcie.

mirror_mirror_filmaniak

Mi się podoba. Jest ciekawie.

mirror_mirror_filmaniak

5 odcinek mega!

udu_filmaniak

Też tak sadze!

udu_filmaniak

Tak 5 petarda. totalne zaskoczenie. Bardzo wciągająca sekwencja otwierająca operująca tylko obrazem, bez gadania.

zibi_mrozny

Przede wszystkim intryguje. Ciekawie rozpościera tajemnicę. Ale też prowokuje - czego dowodem są napastliwe komentarze na tym forum. Męczy mnie nadmiar wątków gejowskich w serialach, ale tutaj jestem pozytywnie zaskoczona. Widzę prawdę. Widzę fenomenalnego Piotra Żurawskiego. Widzę dużo życiowej prawdy. Wyborów przed, którymi stają bohaterowie. To może spotkać każdego z nas, również w związku hetero. Wątek romski lepszy niż cała Infamia. Prawdziwy - wprost dokumentalny. Rewelacyjna reżyseria, aktorzy, plastyka, klimatyczne zdjęcia i równie rewelacyjna muzyka.

Mirabella_Belina

Podpisuje się pod tą opinią. Wspomniany wątek ma siłę, bo ma swoje psychologiczne umocowanie. Reżyser, scenarzyści wkomponowali go bezwiednie, naturalnie, a nie po to aby iść za modą poprawności politycznej. Scena erotyczna mocniejsza niż w Hiacyncie.

Mirabella_Belina

Też się dopisuję! Niestety na tym forum pełno półmózgów z małymi...

zibi_mrozny

sam jesteś rynsztok gejozo