A mi się podobał pomimo niedociągnięć, próba stworzenia czegoś w troszkę innym klimacie dla mnie na plus, choć nie przepadam za główną aktorką, która dla mnie zdaje się mieć tę samą mimikę bez względu na co kogo i gdzie gra. Liczyłamna inne zakończenie, ale czy to źle? Chyba nie mając na uwadze, że o to chodzi aby było nie tak jak odbiorca to przewidzi.
Jasne, nie można mu omówić pewnego uroku, który... jednak ginie po ostatnim odcinku. Niezależnie od przewidywań: całkowita bierność Policji na zdarzenia, urwany wątek Czarneckiej i jej pomagierów. Kompletnie niewiarygodny wątek Ady z dziećmi (na co? po co?, jak przetrwały?), Kompletne popieprzenie w warstwie metafizycznej... Na zasadzie realizacji: dobra - zrobiliśmy coś, ale teraz zawijamy się i do kasy. I nie ważne co i jak o nas pomyślą :(
...zamiast próbować usprawiedliwić Stokrotki - proszę obejrzeć i porównać też polski serial ZNAKI ( b. podobna tematyka, Vrill, Riese, itd.)
- ja wcześniej nie znałam, a po obejrzeniu - po prostu Mega! Nie ma porównania! Też PL.
Można?
Można!
https://www.filmweb.pl/serial/Znaki-2018-809150
Znaki 2018 - 2020.