Czarne stokrotki
powrót do forum 1 sezonu

Dla mnie mega produkcja, z każdym odcinkiem coraz bardziej ciekawy.
A komentarze w tej sekcji, to już żenada, kseno i homofobizm pełną gębą . Brawo dla wszystkich co nie wstydzili się napisać jak to ich bolą du*py od tego, że znowu pokazali geja albo o zgrozo Roma.

czadzix

Ilość ksenofobów i homofobów poraża, a serial świetny, emocjonalny, mega oryginalny!

przeznaczenie

Smutne… też jestem sercem na tak dla tej produkcji!

czadzix

Popieram.

czadzix

W punkt. A serial bawi się formą, przenika gatunkami. dla mnie to najodważniejsza polska produkcja.

czadzix

Podzielam opinię! ten serial przede wszystkim intryguje. Nie śpieszy się jak dobry film. Zagląda w głąb człowieka. Ciekawie rozpościera tajemnicę. Ale też prowokuje - czego dowodem są napastliwe komentarze na tym forum. Męczy mnie nadmiar wątków gejowskich w serialach, ale tutaj jestem pozytywnie zaskoczona. Widzę prawdę. Widzę fenomenalnego Piotra Żurawskiego. Widzę dużo życiowej bolesnej prawdy. Wyborów przed, którymi stają bohaterowie. To może spotkać każdego z nas, również w związku hetero. Cały wątek Romski fenomenalny.

Mirabella_Belina

Też podzielam zdanie. Mega produkcja.

Milena_Ksiezniczka

Ps. Z dużą dozą wrażliwości emocjonalnej i plastycznej.

ocenił(a) serial na 1
czadzix

Ja z gejami etc problemów nie mam bo niby czemu ale mam ze słabym przekombinowanym sci-fi które fabułą przypomina totalny szajs. Nic w tym serialu nie trzyma się kupy prócz wątku matki szukającej dziecko.