PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829811}

Czarnobyl: Strefa wykluczenia

Chernobyl: Zona otchuzhdeniya
2014 - 2017
7,2 850  ocen
7,2 10 1 850
Czarnobyl: Strefa wykluczenia
powrót do forum serialu Czarnobyl: Strefa wykluczenia

Po niemrawym początku, od 3 odcinka totalna petarda. Czekam z niecierpliwością na 2 i 3 sezon.

KarolMozdzioch

Dlaczego nie ma nigdzie sezonu 2 i 3 ? 3 lata po premierze ?? O co z tym chodzi ??

ocenił(a) serial na 8
UpadIy_Widz

Sezon drugi jest już na CDA premium, w mojej ocenie lepszy od pierwszego.

Psycho_Daddy

Mam nadzieję, że dystrybutor Media4Fun zleci przetłumaczenie 3 sezonu na CDA Premium.

ocenił(a) serial na 8
KarolMozdzioch

Mam podobnie, ogólnie pierwszy odcinek raczej na minus,potem coraz lepiej a seria 2 lepsza od 1, nawet podwyższyłem ocenę z 7 na 8.

ocenił(a) serial na 8
Psycho_Daddy

A gdzieś można obejrzeć 3 odcinki 3 sezonu ?

ocenił(a) serial na 8
daniel_45

Niestety nigdzie:) sezon 3 miał mieć 8 odcinków i premierę w październiku 2018 roku, ową premierę przesunięto na 2019 i od tamtej pory cicho sza, pozostaje nam czekać...

ocenił(a) serial na 9
Psycho_Daddy

Ależ nie.3 sezon ma 3 odcinki i można je obejrzeć na rosyjskich stronach w oryginale.No albo ściągnąć z torrenta.

ocenił(a) serial na 8
Ayrton

To są trzy pełnometrażowe filmy, miały powstać aby dopełnić całą historię (wypowiedź jednej z bohaterek znaleziona na rosyjskiej wiki) Właśnie obejrzałem trochę pierwszej części i nie za bardzo widzę powiązanie z zakończeniem z 2 serii.

Tu na temat 3 serii https://kogda.pro/serialy/chernobyl-zona-otchuzhdeniya-3-sezon

swoją drogą dzięki za ten link, niestety film po rosyjsku więc nic nie kumam :)

ocenił(a) serial na 9
Psycho_Daddy

Ależ tam jest odniesienie do tego co działo się w końcu 2 sezonu. TERAZ BĘDZIE SPOJLER .Ania cały czas tęskni za Paszą. W 2019r. mówi ,że nie może już dłużej tak żyć. W tym czasie Pasza pojawia się na cmentarzu gdzie pochowani są jego przyjaciele którzy zginęli . Następnie pojawia się na konferencji która ma powstrzymać działania KINTEK-u w Czarnobylu. Robi rozpierduchę i wpływa na to, że firma KINTEK dalej może działać w Czarnobylu(Pasza ewidentnie jest pod wpływem strefy/zony).Zostaje postrzelony a gdy odzyskuje świadomość to nic nie pamięta z okresu 6lat minionych lat. Kontaktuje się z przyjaciółmi o których myślał ,że nie żyją i opowiada ,że widział ich śmieć w 2014 roku w basenie(to co on pamięta jest odmienne od tego co stało się w końcu 2 sezonu).Tak się właśnie zaczyna 1 odcinek z 3.

ocenił(a) serial na 9
daniel_45

Tylko po rosyjsku:https://kinogo-net.org/a/3573-chernobyl-zona-otchuzhdeniya-final-2019.h tml

ocenił(a) serial na 8
KarolMozdzioch

jest kilka nieco 'słabszych" odcinków, ale niezłych (6), natomiast kilka rewelacyjnych, a większość bardzo dobrych. Ogólnie 8/10, a soundtrack, to "wałkuję" od kilku dni i - tak jak od serialu - trudno mi się oderwać. Czy wcześniej opanuję język rosyjski czy wcześniej będzie "3" z napisami/lektorem po polsku? Wolę wariant drugi...

KarolMozdzioch

czy wiecie może jaka piosenka jest w zwiastunie? Bardzo mi zależy, żeby to wiedzieć - zakochałam się w tym utworze i nie mogę go wyrzucić z głowy...