Mnie się straszne podobał ten odcinek xD Najbardziej :
- Piper która rzucała (zamiast zamrażać i eskplodować) kwiatkami i fajerwerkami xD
- Leo który przemienił się mocami z Piper xD "Leo w ciąży" Albo ten moment w którym Leo siedział na kanapie i płakał do poduszki xD
A wam jak się podobał ten odcinek?? :)
to jeden z moich ulubionych odcinków sezonu 5;)
wątek Piper i Leo prześwietny;)xD
no i ten Cole;***
No to było dobre jak Leo przytulił poduszke i płakał tylko szkoda że Cole się tak stara a Phoebe go odrzuca. Niestety później będzie odcinek gdzie cofnie się w czasie gdzie będą zdradzać siebie na wzajem Cle będzie Balthazarem i go juz na dobre unicestwi;((((((((
Alyssa, jezlei psizesz cos co jest w odcinkach jakie beda dalej to zawsze na poczatku pisz 'SPOILER' bo nie kazdy chce sie tego dowiedziec tylko woli zobaczyć :)
nie dokładnie tak będzie alyssa, ale nie zdradzę co będzie dalej...założę się że większość już wie :D phihi ;p a Ci co nie wiedzą to życzę im przyjemności w oglądaniu
[SPOILer] [SPOILER][SPOILER]
Cole nie cofnie się w czasie tylko stworzy alternatywną rzeczywistość;), a reszta się zgadza;)
SPOILER
otóż tak :D a i w dodatku Cole pojawi się również w siódmym sezonie na 150 odcinek czarodziejek
No nawet nawet ten dzisiejszy odcinek.Zachęcił mnie do dalszego oglądania:D Będę oglądać na bierząco w polsacie! Szkoda,że Cole odejdzie(mój ulu bohater)
Witam był super i świetny najbardziej mi sie podobało jak Leo rzucił czar na drzwi które się rozwaliły a potem jak Paige je naprawiała to było niesamowite.
Czarodziejki są niesamowite odkąd zaczełam je ogladac nie moge doczekac sie kolejnego odcinka i tydzien staje sie trwac wiecznoscia. Mam pyt do wszystkich którzy pisza co bedzie dalej. Gdzie mozna zobaczyc dalsze odcinki tzn kolejne serie? bede wdzieczna za odp
No tak ja ich w necie nie szukam tylko oglądam na Sci Fi Channel ale niedawno zaczęły lecieć od początku.
Aha co do spoilerów będę pamiętać;P
ja niestety nie mam sci fi channel ;(
no a mi się bardzo podobało w dzisiejszym odcinku jak Paige która powiedziała: abra kadabra i szkła się odnowiły z tych drzwi i po chwili Piper na to: you did all that with abra kadabra? :D
to mi się podobało :D
pozdrawiam :D
fajny odcinek, ale poczekajci, bodajze za 3 tygodnie bedzie wg mnie jeden z najlepszych w 5 sezonie :3
baaa odcinek op prostu bomba:) i ten Leo z ciążową huśtawka nastrojów..:D:D ale....
[SPOILER] w tym sezonie w dalszym odcinku (bodajze 13) Leo znowu bedzie w ciazy:D:D tylko nieco inaczej to sie stanie:D
Świetny ten odcinek wiele scen mnie rozbawiło na razie początkowe odcinki 5 sezonu są świetne ciekawe czy wszystkie odcinki będą takie super.
[Mały SPOLIER]
Taaa Leo :) On był świetny :D:D żal mi Cola. Wiedziałam że się rostanie się z Pheabs ale nie wiedziałam w jakich okolicznościach ( gdzieś przeczytałam, że mężem Pheobe będzie.. ktoś tam nie pamietam nazwiska jakis Cupid czy coś takiego... no w każdym razie nieważne.) Col to moja ulubiona postać i żal mi go, jednak z drugiej strony... Skoro tak miała wyglądać ich przyszłość?
Jak narazie ściągam wszystkie odcinki z neta ( na DVD i mnie nie stać i nie wiem gdzie je zdobyć ) zaczęłam trzy tygodnie temu i już mam pierwszy sezon... No nic zanim dotrzę do tego co leci w TV trochę potrwa ale napewno szybciej obejrzę całe 8 sezonów tak, niż jakbym miała czekać na wielkoduszność Polsatu.