Niestety dzisiaj nie będę mogła obejrzeć "Czarodziejek" i byłabym wdzięczna żeby ktoś mi potem napisał co było ;p ;p pozdrowienia dla fanów ;D;D
Świetny odcinek! Przezabawny:)
No to tak:
Leo z Piper wybierają się na wakacje - w 80 orbitowań dookoła świata:D,
Phoebe, po tym jak Drake jej powiedział, że zostało mu niewiele czasu postanawia wykorzystać każdą minutę - wstaje wcześnie, umawia się na wywiad sesje, ciągl;e gdzieś biega. Tymczasem do sióstr przychodzi Darryl, który podejrzewa, że jego przyjaciel został opętany- wciąż powtarza, że w klubie Fantom wybuchnie pożar i wszyscy zginą. Aby mu pomóc Phoebe i Drake przenoszą się tam, do XIX wieku. Dowiadują się,że ludzie, którzy zginęli w tym pożarze są zamknięci w pętli czasowej, na skutek paktu jaki pewien hrabia zawarł z demonem , i muszą przeżywać go wciąż od nowa. Hrabii udaje się wydostać stamtąd i w ciele Drake'a przenosi sie do teraźniejszości. Mówi Piper, Paige i Leo, że Phoebe i Drake zginęli w pożarze. Jednak Phoebe udaje się wrócić. Siostry unicestwiają hrabiego, uwalniając tym samym udręczone dusze i przyjaciela Darryla. Drake odzyskuje swoje ciało. Na koniec - jak niemal zawsze - wszyscy siedzą w P3, ku zaskoczeniu siósrt, a szczególnie Phoebe, Drake pojawia się na scenie i śpiewa piosenkę, specjalnie dla niej:D
Mam nadzieję, że zbytnio się nie rozpisałam i pomogłam :)
Pozdrawiam