PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pewnie już słyszeliście, że czarodzijeki umrą pod koniec 7 sezonu . I w 8 sezonie powrócą jako kuzynki czarodziejek (tak samo będą wyglądać tylko nikt poza nimi i leo nie bedzie wiedział , że to są prawdziwe czarodziejki ) siostry Benet : Jo, Julie, Jenny . Niewiem tylko kurde ktora będzie którą , jeśli wiecie to napiszcie . A i jak to się stanie, że one umrą ?

Albo zarąbiste też beda 2 ostatnie odcinki całego serialu (8 sezon) wtedy gdy w przed ostatnim umrze Phoebe , Paige i Christy . I Piper i Bilie wtedy dojda do zgody i uratuja siostry . tylko jak to neiwiem ? Może ktoś wie . A i w ostatnim odcinku Billie chyba zabije Christy . A i Coop przenesie ich w przyszłość . Gdzie Piper będzie miała dwóch synó (Wyatt i Chris) i córkę (Melindę) . A Phoebe będzie miała dwie córki . Paige chyba będzie właścicielka szkoły magi ;)

Wogóle cały 8 sezon będzie extra . ! Warto obejrzeć .

Lucrecia

Tylko , ze nie bedzie 8 sezonu na polsac :( :( .

ocenił(a) serial na 10
Piper16

Jak to nie będzie ? Przecież wszytskie sezony mają być .

Lucrecia

nie wiem czemu puszczacie plotki że nie będzie 8 sezonu Polast wyemituje wszyskie 8 sezonów

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

właśnie zgadzam się . wiec po co ta asiunia mówi jakieś ploty . jak już puścili 6 sezonów. a teraz idzie 7 . to po co by 8 odbierali ? to jakiś nonsens .

Lucrecia

jasne;) pozatym charmed na polsacie ma dużą ogladalność wieć nie chce mi się w to wierzyć;)

Leo_Wyatt

Ja slyszalam , ze maja na jakis inny serial wykupiona licencje i nie puszca 8 sezonu , ale miejmy nadzieje , ze puszcza :) .

ocenił(a) serial na 10
Piper16

Jak ktoś mi pokaże jakieś wiarygodne źródło to może uwierzę. A to że mają juz wykupiony inny serial to nie znaczy ze Charmed nie puszczą do końca tylko puszczą go po zakończeniu charmed.

Piper16

To nie będzie tak
w 8 sezonie w przedostatnim odcinku Billy i Christy będą walczyły z Piper, Phoebe i Paige i wtedy dom eksploduje i tylko Piper i Billy przeżyją i Piper wraz z Leo cofnął się najpierw w przeszłość (jak ich rodzice byli jeszcze razem) a potem do przyszłości.

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia

Nawet gdyby to była prawda to nie miała by żadnego sensu. Jesli puścili juz prawie 7 sezonów to jak był by cel nie puszczenia finałowego sezonu zero logiki by w tym nie było.

Stomil1991

zgadzam się;D

Leo_Wyatt

nie mijajcie się z prawdą, to już pewne, że nie puszczą wszystkich serii, bo mają już wykupiony inny serial!

Phoebe123

Starr 22 a skad o tym wiesz ???????????????????????????????

Piper16

niesłuchajcie jej;) to kolejny jej atak i powód do kłótni... zignorujcie to.

Piper16

niesłuchajcie jej;) to kolejny jej atak i powód do kłótni... zignorujcie to.

Phoebe123

Starr 22 a skad o tym wiesz ja tylko tak slyszalam wiec nic pewnego ???????????????????????????????/

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Jak ktoś mi pokaże jakieś wiarygodne źródło to może uwierzę. A to że mają juz wykupiony inny serial to nie znaczy ze Charmed nie puszczą do końca tylko puszczą go po zakończeniu charmed.

Leo_Wyatt

Do założycielki tematu - to nie ma być chamska uwaga tylko uwaga. Nie słyszałaś że nie umieszcza sie spoilerów w temacie?! Nie każdy chce wiedzieć co będzie potem (nie mówię w swoim imieniu, ale chodzi mi o innych). Jak chcesz to umieszczaj spoilery w poście, ale ostrzegaj wcześniej, a nie w temacie, że wystarczy tylko wejść na forum i od razu widać spoiler!
Poza tym musze coś wyjaśnić bo sie mylisz (oglądałam wszytkie sezony więc wiem co mówię), otóż:
nie wiadomo jak ma na imię córka Piper, nie wyjaśnili tego w 8 sezonie. Wiem że jak w w którymś z początkowych sezonów Czarodziejki przeniosły się w przyszłość to tam Piper i Leo mieli córkę o imieniu Melinda ale ta przyszłość została całkiem ZMIENIONA, nie wiadomo więc jak teraz ma na imię ich córka (może Prue? Bo w końcu Piper tak chciała nazwać Wyatta kiedy myślała że będzie dziewczynką, mogła więc tak nazwać później swoją córkę).
Phoebe nie będzie miała dwóch córek tylko trzy a Paige NIE będzie właścicielką Szkoły Magii, nie będzie nawet tam pracowała.

_Anika_

a ja tam nie mam nic przeciwko spoilerom ;D

Leo_Wyatt

Ale niektórzy mają Leo, sama znam sporo takich osób, miło więc by było żeby ludzie trochę bardziej uważali. ;)

_Anika_

skąd o tym wiem? od polsatu...
atak? a co to ma do rzeczy? zobaczymy, jak ten "atak" okaże się prawdą... a raczej, już się okazał...!

Phoebe123

nowy serial puszczają zaraz po siódmym sezonie:)!

Phoebe123

Starr 22 - pisalas do polsatu czy co ????

Piper16

tak, pisałam... startuje on gdzieś we wrześniu o 12.40:).

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Jak umieścisz tu jakieś wiarygodne źródło to uwierze. Narazie są to tylko twoje puste słowa.

Stomil1991

wiarygodne źródło? napisz do polsatu... wystarczy?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Właśnie zamierzałem to zrobić bo niewierze żeby nie puścili finałowego sezonu. Po prostu jest to nielogiczne.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

A tak w ogóle mogła byś skopiować zawartość tego emaila który polsat Ci wysłał potem ja skopiuje swój i je porównamy.

Stomil1991

Oooooooo rany!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że to co mówi Star_22 nie jest prawdą (bez obrazy) Nie mogą nie puścić 8 sezonu to jakis nonsens...

Ale jakby im coś odbiło, to Czarodziejki maja tylu fanów, że polsat chyba im się nie sprzeciwi...(tak myślę)

Gdyby się wszyscy zgłosili to sporo by nas było...;))) zawsze mozna zaprotestować!!!!!!!!!!

<tak przy okazji zapraszam na mojego bloga>

ocenił(a) serial na 10
Donna_Piper_Halliwell

no sorry wielkie . ale jak ktoś widzi spoilery to nie czyta ... wielki
mi problem . ;d aa . co do moich pomyłek to tylko drobnostki , ale jak
już chcesz się wszytskiego czzepiać . to proszę Cię bardzo . ;P

Lucrecia

Zacznijmy od tego , że sezonów czarodziejek jest 10 ( w 10 powraca cole turner) . I jeszcze jedno jaki serial miałby być puszczany zamiast czarodziejek (tytuł).

ocenił(a) serial na 10
damian_damian19

Nie! Czarodziejki mają tylko 8 sezonów (niestety).
A co do sposobu uratowania sióstr to będzie tak:
Po wybuchu domu Piper i Billie udało się przeżyć. Piper prosi Coop'a
żeby dał jej swój pierścień którym można odnaleźć ludzi bez względu na
czas i miejsce. Wraz z Leo odwiedzają najpierw Patty(matkę sióstr) potem
zabierając matke ze sobą ze sobą idą po Penny (babcia). W ten sposób
odnowili moc trzech. W tym czasie Billie też szuka sposobu by uratować
siostrę w końcu trafia do momentu walki
Cofając czas Halliwell znów przenieśli się do momentu walki 5. wiedźm.
Babcia mama i córka wypowiadają zaklęcie i obecna tam Billie i Piper
wracają do swoich tamtejszych ciał. Przerywają połączenie. Billie
odwraca się od siostry i staje po stronie czarodziejek.

W końcu wychodzi na to że billie zabija siostre i jest załamana.

Jake14

niemożliwie , wyczytałem , że powstał a 9 i 10 seria w której wróci i cole i porwie phope. Siostry dogadzają się z aniołem śmierci i ożywią Prue, w połowie sezonu wróci Phope i będzie chwilowo 4 czarodziejki itd. .Sprawdż uważnie (nawet jeśli sezony jeszcze nie powstały powstaną , bo przecież skąd by po internecie krążyły ich opisy. Ogłądałem już początek 9 sezonu.

damian_damian19

Bzdury. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę. O link proszę.

kin1313

Wpisz w GOOGLE czarodziejki sezon 10 ( następnie wybierz chyba 2 temat).W youtubie jest nawet filmik otwierający kążdy odcinek seri z czwórką sióstr i bohaterami w niej wystepującymi (tymi głównymi)

ocenił(a) serial na 8
damian_damian19

Wśród fanów serialu trwały liczne plotki, jakoby po zdjęciu serialu z anteny w 2006 roku miały być ukrywane prace nad sezonem dziewiątym. Niestety, wkrótce po zakończeniu emisji serialu zmarł Aaron Spelling, a Constance M. Burge przeszła do konkurencji, w związku z czym serial nie mógł być w żaden sposób kontynuowany. Mimo tych wiadomości, wielu do dziś nie pogodziło się z tym, a fani tworzą własne sezony 9, z czego ten opisany w niniejszym artykule został stworzony przez Severina będącego adminem tej Wiki i serwisu Strefa Charmed.

źródło: http://pl.charmed.wikia.com/wiki/Sezon_9

Czyli owy drugi temat w google. Wszystko pisze wyraźnie, więc nie ma się nad czym zastanawiać.

Oldzia_

to co napisała oldzia to możne być prawda ale nie musi bo jak sami widzieliście to mozna z edytować wiec wszystko może być zmyślone ale tez nie wiadomo ;)

jak będzie 8 seri to sami zobaczymy czy to koniec czy bedzie dalsze ciąg seri albo to koniec nic dokładnie nie wiadomo ;0

damian_damian19

właśnie dużo plotek jest że prue i cool wruca w którejs seri ... ;")

Lucrecia

wiecie co powiem tak polsat raczej wyemituje serie 8 mam taką nadzieje ale jeżeli nie choć w to wątpię to na pewno axa -sif czy jakoś tak
w emituje =)
ale miejmy nadzieje że polsat wemituje ;)serie 8 i moze następną