W następnym numerze będzie 16 stron o Barwach Szczęścia i ... Charmed!
Podobno ma być o życiu uczuciowym sióstr Halliwell ;)
Trzeba kupić!!!
czyli mam rozumiec z e w tej gazecie beda wiadomosci na ten temat!! jak tak to musze kupic
Dziękuje ;* Jesteś wspaniała :) Napewno kupię! Zbieram wycinki Charmed, mam całą tablicę korkową wypełnioną. Kochana jesteś ;* ;* ;*
Ale superancko.. akurat w niedzile przyjezdzam to sobie kupie <hura> <jupi> Dziex za widomosc :))
Będę miała co poczytać.Mam nadzieję, że za kolejne 2tyg. napiszą coś o aktorkach.
ale to będzie tak jak kiedyś artykuł o magdzie m.? bo był kiedyś artykuł o magdzie m. ale to była osobna gazeta kosztowało 3 zeta i jeszcze był normalny świat seriali. tak więc zastanawiam się czy to będzie normalnie w świecie serial czy jako dodatek i kupić osobno?? :D czy ktoś w ogóle rozumie o co mi chodzi? :D:D:D
Ja jak zawsze cię kochana rozumiem ;D
Te 16 stron będzie w ŚS w normalnym numerze, nie oddzielnie :)
Buźki ;*
ooj kochanie dziękuję :** :)) no to dobrze że w jednym numerze ;] kiedyś kupowałam świat seriali cały czas ale jakoś zaprzestałam ale na pewno ten numer z czarodziejkami na pewno mnie nie ominie! jestem pewna że dużo osób będzie chciało to kupić także już w sobotę 5 lipca zaklepię sobie w kiosku ;p;p bo 6 lipca wszystko jest pozamykane ;D buziaczki ;**
ha ha ha ! śmieszne bardzo jesteście :} będziecie się zrywać o 6 rano po gazetkę , bo ma się pojawić słowo charmed ! ha ha ha ha !
Co w tym takiego śmiesznego? Bardzo lubimy Charmed i zależy nam na gazecie, szczególnie, że w Polsce rzadko są takie. Zachowała byś się podobnie gdyby chodziło o Twój ulubiony serial.
masz z tym problem? to nasza sprawa że mamy pasje cele jakieś w życiu ty takich nie masz i zazdrościsz, chociaż nie przepraszam, twoją pasją jest kłócenie się, zauważ że jak napisałam 'twoją' to nie przez dużą literę , wiesz dlaczego? bo cię nie szanuję, ciągle zmieniasz nicki jesteś nie do poznania, ale po tym jak prowokujesz łatwo odgadnąć że to ty.....
Ja tez uwazam ze jesli chcą (chcemy) kupic ta gazete to nasza sprawa, prawda? Nie powinno Cię to za wiele obchodzic, wchodzisz z buciorami w nasze zycie osobiste! Więc nie wystawiaj się na pośmiewisko oki? bo wszyscy Cię tu teraz żałujemy, że zgrywasz kogoś kto chce być ważniejszy niż w zeczywistosci jest! Dowartościowuj się w inny sposob!
pozdr dla Prue Halliwell (dawno nie rozmawialysmy) :]
Całkowicie się z wami zgadzam, do dziś nie kapuje po co ona tu w ogóle wchodzi?!
Pozdro dla Prue Halliwell ;*
a nie mogę wchodzić ? zabronisz mi ? prue halliwell a co ciebie to obchodzi ? ja mam pasje , pewnie więcej od ciebie . specjalnie z małej litery i z blendem (specjalnie napisałam ,,blendem'' !), bo cie (specjalnie napisałam cie !) także nie szanuję . a i jeszcze jedno : dziękuję !
dla jaj , żeby się pośmiać z faneczek , które o mało co nie dostaną białej gorączki , bo w gazetce mają dać kilka stron o serialiku , dla którego oddałyby życie , żeby tylko nakręcili następną serie , albo żeby wyemitowali następny odcinek.... żałosne...
a taki że jesteś śmieciem to mało? wiesz co, ty masz kompleksy naprawdę ja ci współczuję niesamowicie dziewczyno
nie trzeba było się wysilać... i tak nikt tego nie czyta (oprócz ciebie oczywiście )
P.S a oto co znajduje się w twoim mózgu : http://img.nokaut.pl/p/94/55/945579061f5fdcd7f1976caefa06016d500x500.jpg
:)
jesteś tak pusta i głupia że nawet nie zamierzam otwierać tego czegoś co tu wybazgroliłaś
a po za tym to po co piszesz coś typu: ':)'
skoro uważasz że to pokemonowe? haha przeczysz sama sobie dziecinko, uwierz czytają, twoje też czytają żeby zobaczyć jaką kretynką jesteś, spójrz ilu tu masz wrogów! jestem pewna że w rzeczywistości masz ich dużo więcej!
hej Prue Halliwell zgadzam sie z Twoimi wypowiedziami. Pozdraiwma Cie serdecznie.
A ty clair jak nie masz co robic to znajdz sobie zajecie i przestan sie ze wszystkimi klocic. Bo co wchodze na rozne tematy foum to wszedzie sie ze wszystkimi sprzeczasz.
Pozdrawiam fanow charmed
w rzeczywistości ? w rzeczywistości mam dużo więcej......... przyjaciół !!!! mnie nie obchodzi , że jesteś pokrzywdzoną 11-tką !! ity na 1000% masz wrogów . widzę , że ty lubisz osobę , która ciebie lubi . nie masz zdania własnego . niedobrze , niedobrze.........
Dziecko przestań już pisać bo robisz z siebie idiotkę! Z posta na post się pogrążasz! Niedługo wszyscy zaczną Ci "jechać" a ty zamiast się rozsądnie wycofać będziesz brnęła w te swoje paranoiczne wywody...
Polska wolnym krajem, każdy ma prawo lubić i być fanem serialu i NIKT nie jest w stanie mu tego zabronić!
Więc przestań się już ośmieszać i napisz coś mądrego bo tych stert bzdur już nawet nie chce czytać!
bu$$ka dla P.H. :D
ja nie mam własnego zdania? czy ty widzisz co ty za głupoty wypisujesz!! żal mi cię niesamowicie! najpierw piszesz że jestem 11-latką a po chwili że mam 17 lat weź zdecyduj się pokrako brzydka o.o nic o mnie nie wiesz! pyskujesz na tym forum nawet nie wiesz z kim zadzierasz! masz pewnie "przyjaciół" <-- o właśnie takich! jesteś tak żałośnie głupia i pusta że szkoda gadać! najbardziej w tym wszystkim żal mi twoich rodziców, wstydzą się za takiego szczura jakim jesteś, dziecko! dorwałaś się do kompa i myślisz że szpanujesz? weź idź się umyj nie widzisz że wszyscy się tu z ciebie śmieją? szatanie precz stąd! nie znasz mnie nie wiesz nic o mnie ja za to o tobie wiem że jesteś wstrętną sekutnicą, na każdym forum się ośmieszasz KAŻDYM!!! niesamowicie mi cię żal, tak głupiego trolla to ja w życiu nie spotkałam! czy ty wiesz że wszyscy się z ciebie śmieją? zdajesz sobie z tego sprawę? jaką pustą i żałosną smarkulą jesteś? sama tylko pokazujesz tutaj że nikt cię nie lubi i wyżywasz się za to na innych
tych twoich durnych postów czytać się nie da
"w rzeczywistości mam dużo więcej......... przyjaciół" <-- tutaj nie masz żadnych tak więc ok, nadrabiaj to pseudo "przyjaciółmi" z reala, zapytaj się co ludzie o tobie sądzą... odpowiedź skłoni cię do czegoś przykrego
"mnie nie obchodzi , że jesteś pokrzywdzoną 11-tką - w zeszłym roku miałaś 17 lat" <-- no to zdecyduj się ile w końcu mam lat :)
"widzę , że ty lubisz osobę , która ciebie lubi" <-- co proszę? weź pisz jakoś z sensem bo kompletnie cię nie rozumiem
"nie masz zdania własnego" <-- poprawna forma : zamiana miejsc dla "zdania" i "własnego" a po za tym jakbym nie miała własnego zdania to nie odzywałabym się do takiego szczura jakim jesteś ty
"ity na 1000% masz wrogów" <-- co znaczy "ity" ? , a to z 1000% wrogów to tak żałośnie dziecinne zdanie... tylko ty mogłaś takie napisać
"nie trzeba było się wysilać... i tak nikt tego nie czyta (oprócz ciebie oczywiście ) " <-- ty wciąż czytasz i wciąż odpisujesz szczurku
"jaki kolejny argumencik" <-- a tobie już pomysłów brak biedactwo?
"bo w gazetce mają dać kilka stron o serialiku , dla którego oddałyby życie , żeby tylko nakręcili następną serie" <-- czy którakolwiek z nas napisała że oddałaby życie dla serialu? czy ty w ogóle widzisz co ty za głupoty wypisujesz?
", pewnie więcej od ciebie . specjalnie z małej litery i z blendem (specjalnie napisałam ,,blendem''" <-- oh, doprawdy? specjalnie dla mnie robisz z siebie idiotkę większą niż jesteś? aah! dziękuję! dziękuję! to miłe z twojej strony! teraz już każdy wie że pusta jesteś niesamowicie!
"bo cie (specjalnie napisałam cie !) także nie szanuję" <-- oh no znowu to robisz! dziękuję dziękuję! co do szanowania to wymyśl coś nowego bo to akurat ja napisałam
"bo ma się pojawić słowo charmed" <-- czy ktoś tu pisze o słowie "charmed"? ty ślepa jesteś? my piszemy o artykule 16-stronnym, nas stać na niego ciebie widocznie nie i zazdrościsz
"ja nie :)" <-- o ile mi wiadomo twoim zdaniem to pokemonowy styl to po co go naśladujesz?
twoje życie to jedna wielka porażka to przykre patrzeć na takie biedne dziecko jakim jesteś ty
buziaczki Prue :* :) właśnie jestem na Twojej stronce ;p
Pięknie to ujęłaś :D
Jaki masz nick? może wpadniesz do mnie na forum? :D
bu$$ka :**
Pruedence :D
faktycznie, pamietam ze ktos taki sie rejestrowal, ale nie wiedzialam ze to ty:) no to super:D
Mam na imie Dorota.
Tez mam wlasne zdanie ale chyba tez moge sie zgadzac z innymi jak interesujemy sie zwlaszcza tym samym(mam na mysli charmed). Ja z reszta oglądam i lubie większosc filmow i seriali dotyczace magii, bo sa fajne , a czarodziejki zwlaszcza.
A ty clair naprawde sie nudzisz , daruj juz sobie te gadke bo robi sie juz nudna i tak nikt cie tu nie slucha i nie lubi.
Mam pytanie do Clair po co piszesz w innym temacie że chcesz się spotkać z fanami serialu skoro nim gardzisz?
Dzięki kochana Prue Halliwell, że w końcu załatwiłaś Clair ;*
Już to gdzieś pisałam, ale kłócąc się z osobami, chorymi (psychicznie), jeszcze bardziej pogłębia się ich chorobę. A ja nie chcę przecież dla Clair źle......
Buźki dla Prue Halliwelll i wszystkich moich ulubionych ;*
No i oczywiście dla Clair (lub Cleo lub Cleo_Ashley lub Cariba czy jeszcze jakoś tak). Mam cię serdecznie gdzieś ;D
Wiesz Clair nie dziwię ci się, że nie pozwalasz na swoim blogu na komentowanie, bo wiesz co by ci normalni ludzie pisali.
Gdzieś napisałaś, ze nie robisz błędów ortograficznych. Więc cię cytuję:
"Dawno nie pisałam notki . No to teraz dam zdjęcia Ashley Tisdale . Piszcie któro wam się najbardziej podoba , a któro najmniej !"
Teraz powiedz mi, co znaczy słowo "któro"?!
No mam nadzieję, że w końcu zrozumiała, że tutaj nie ma miejsca na jej głupie teksty. Nas one nie wzruszają, przykro mi clair ;)
oo już zaczyna bluzgać ta clair czy jak jej tam, ja też się nie dziwię że zablokowała możliwość komentowania notek u siebie na blogu, po prostu nikt nie komentuje jej ;)) teraz pisze że nam odbija tylko dosyć brzydziej to napisała :DD sama zaczęła, po prostu widzi że ludzie jej tu nie lubią ale nie sądzę że przestanie się tu odzywać :P takie trolle jak ona tylko tym żyją ;] buziaczki Freaky Phoebe i Shannen :*** :))) i Dorsznyt ;D
Gdzie nasza clair kochana się schowała?
Już nie chce pisać?
Jaka szkoda......
Zapewne zaraz napisze: "mam zamiar się nadal z wami kłócić, straszna z was idiotki...."