PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

W następnym numerze będzie 16 stron o Barwach Szczęścia i ... Charmed!
Podobno ma być o życiu uczuciowym sióstr Halliwell ;)
Trzeba kupić!!!

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

no skoro tak uwielbiasz bravo to je kup czy ktoś ci broni pustaku?
-",,któro'' , to wiem . ale , powiem wam , że szybkie jesteście . po kilku miesiącach zauważyć , to mmmmmm . szczyty szczytowych szczytów . a tak w ogóle" <-- nie za bardzo zrozumiałam ten fragment może wysławiaj się jakoś co?

Freaky_Phoebe

TA GAZETA JEST SUPER :) COŚ O MIŁOŚCI AKTOREK, COŚ O MIŁOŚCI PHOEBE I OJCU SIÓSTR, A PLAKAT z TAKĄ FOTĄ:
http://sweetandtalented.com/images/mcgowan/mcgowan12.jpg

Freaky_Phoebe

Wiesz clair ty naprawdę głupiutka jesteś.
No dobra, ale jeśli nadal masz zamiar nas wyzywać, to ci się nie opłaca, bo nikt już tego nie będzie czytał.Nikt.Rozumiesz?
Ty kłócisz się tutaj z fanami Charmed, a ty jesteś sama, nie przemawia to do ciebie?!

Freaky_Phoebe

to juz też było wiem o tym a po2 mam AKTUALNY ,,ŚS"i tam pisze wielka filozofia

ocenił(a) serial na 6
natali95

natali artykuł Charmed jest w przyszłym tygodniu w świecie seriali, nie w ten poniedziałek tylko następny

Freaky_Phoebe

Do natali95 : Możesz bardziej po Polsku, bo niewiele zrozumiałam?
Byłabym wdzięczna ;)

Freaky_Phoebe

ej niewarto to kupowac tam napiszą to samo co jest w necie od dawna...

ocenił(a) serial na 6
kovu93

warto jednak mieć to wydrukowane ;] a po za tym nie żałuję dwóch złotych to nie majątek ;p

Freaky_Phoebe

Prue Halliwell - to 2zł i 20 gr! ;D
Buźki ;****

ocenił(a) serial na 6
Freaky_Phoebe

;D 20 wiem ale o 20 groszach nie wspomniałam ;p bo tych też nie żałuję ;D:D buz ;**

ocenił(a) serial na 9
Freaky_Phoebe

hej jestem tu nowa :)mam na imię Natalia.Czytałam wypowiedzi clair i ja nie rozumiem,po co ona tu w ogóle wchodzi.Wszystkich tylko denerwuje. Zgadzam się z fanami.Pozdro dla Prue Halliwell,Freaky Phoebe i innych :*****.

Freaky_Phoebe

hej ja tez nie rozumiem po co ona tu wchodzi skoro nie lubi czarodziejek nikt jej przeciez nie zmusza zeby je ogladala. ja tez jestem na tym forum od niedzieli bo wczesniej nie mialam czasu korespondowac ale czarodziejki uwielbiam i ogladam od samego poczatku. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Freaky_Phoebe

mam taką prośbę do PRAWDZIWYCH fanów :)czy ktoś mógłby mi opowiedzieć w skrucie,co było w ŚS??bo niestety wyjeżdżam na resztę wakacji na wieś,a tam raczej nie ma możliwości do zakupu wielu gazet ;/.Ot i urok wsi :). Ale i tak lubię wieś :).Pozdro dla fanów :****.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

ja nie lubię wsi bo tam sie dużo zabija, i abrdzo często

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

tam gdzie ja jeżdżę się nie zabija :)mogę Ci dać słowo :).Pozdrowienia dla fanów :***.

Versatile_Nat

Jak kupię na pewno ci powiem. Może też załatwię skany, a jak nie to przepiszę ciekawsze artykuły ;)

ocenił(a) serial na 9
Freaky_Phoebe

fajnie :)dzięki.Niestety taki jest urok wsi,że nie ma tam internetu :////.

ocenił(a) serial na 6
Versatile_Nat

hej Paige17 jak będziesz chciała to Ci zrobię skany i na pocztę wyślę ;p nie ma żadnego problemu ;D rozumiem jak to jest o_O ale nie przejmuj się :))) jak coś to Ci wyśle skany buziaczki Paige17 ;**

ocenił(a) serial na 9
JustFurious

hej dzięki Prue Halliwell :)).Adres napisze Ci zanim wyjade :).Jeszcze raz dzięki.Buziaki Prue :***.

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

zauważyliście,że clair już nie pisze??chyba ma dość kłótni :))).

Versatile_Nat

chyba ma dosc, moze stwierdzila ze nic nie zdziala juz i sobie poszla

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

heh też mam taką nadzieję.Mam nadzieję,Dorota,że masz rację.

Regan_McLeod

paige17 . może nie mam czasu odpisywać na każde twoje durnoty ? to , że ty jesteś w wieku przedszkolnym i cały czas dostępna jesteś , to nie znaczy , że ktoś !!

Phoebe123

a jednak paige jej sie jeszcze nie znudzilo , a juz mialam taka nadzieje

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

no widzisz Dorota ja też.Ale i tak jej nikt tu nie lubi,więc może sobie w końcu pójdzie.Pozdro :***.

Versatile_Nat

no moze i tak ale z nudow moze sie jej dalej bedzie chcicalo klocic

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

na szczęście już poszła :))ale ten al zaczyna mi działać na nerwy ;/////.

Versatile_Nat

mnie tak samo a juz mial isc jakis film chyba ogladac a mu sie chyba dyskusja spodobala

Versatile_Nat

takkk . na szczęście.....jeszcze jest :D przeliczyłaś się !

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

heh po prostu ich ignorujmy dziewczyny,niech sobie gadają :)).

Versatile_Nat

chyba tak ale jak sie tak wtracaja to zaczynaja dzialac na nerwy, a i tylko miejsce na forum zawalaja

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

no cóż poradzić,tacy ludzie niestety nie rozumieją słowa ,,kompromitacja".

Versatile_Nat

no chyba nie rozumieja niestety a mogliby

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

clair chyba ty ciagle siedzisz na kompie i tutaj wkurzasz wszystkich, ŻAL cie glupia dzi**o

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

naprawde mogliby już sobie pójść,ale my ich niepotrzebnie prowokujemy.

Versatile_Nat

chyba tak moze wreszcie sami dojda do wniosku ze nikt ich nie chce

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

ja sie z z jej zachowania smieje i podejrzewam ze ona ma podniete ze wszysyc jej nienawidza, ona chyba kocha byc nienawidzona,,, pewnie dlatego ciagle tu siedzi, bo tu nikt jej lba nie odetnie :P

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

a przynajmniej mzoe robic to co kocha , oddaje sie swojej pasji nie mzoemy sie czepiać xD

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

hmmmmm w sumie to masz rację,ale kto wie,co tam jej po głowie chodzi??:)).

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Ja mam zawsze rację :P

heh pozdro ;P

DevaKONTOZAWIESZONE

Piszę tylko żeby temat pojawił się na stronie głównej, by każdy mógł kupić gazetę.

P_Halliwell

Piszę tylko żeby temat pojawił się na stronie głównej, by każdy mógł kupić gazetę.

P_Halliwell

P_Halliwell

o ludzie , wy jeszcze z tą gazetą . idźcie do kiosku , kupcie se 20 egzemplarzy , i dajcie spokój . co za naród.....

Phoebe123

a ty znowu sie wtracasz w nie swoje sprawy, ty daj sobie juz spokoj

Freaky_Phoebe

już go mam hehe

<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>

natali95

to nie moje sprawy ? ooo . coś nowego... na forum publicznym nie moje sprawy.... jeśli chcecie mieć ,,swoje sprawy'' to se załóżcie skype'a , i gadajcie o ,,swoich sprawach'' .

P.S. PRZYPOMINAM ! TO FORUM P-U-B-L-I-C-Z-N-E ! SETKI LUDZI CZYTA ROZMOWY O ,,WASZYCH SPRAWACH'' !
ach . jeśli ktoś nie wie jak skype'a założyć , to pisać .

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Sorki za poprzednie moje komentarze juz zrozumiałam że jestem głupia jak moja brudna klawiatura!

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Hehe siostrzyczka ,,pokemonami'' sie bawi ona kocha te figurki i lalki baby born

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Papa juz mnie tu nie zobaczycie :((( papapapa hihi