W następnym numerze będzie 16 stron o Barwach Szczęścia i ... Charmed!
Podobno ma być o życiu uczuciowym sióstr Halliwell ;)
Trzeba kupić!!!
no skoro tak uwielbiasz bravo to je kup czy ktoś ci broni pustaku?
-",,któro'' , to wiem . ale , powiem wam , że szybkie jesteście . po kilku miesiącach zauważyć , to mmmmmm . szczyty szczytowych szczytów . a tak w ogóle" <-- nie za bardzo zrozumiałam ten fragment może wysławiaj się jakoś co?
TA GAZETA JEST SUPER :) COŚ O MIŁOŚCI AKTOREK, COŚ O MIŁOŚCI PHOEBE I OJCU SIÓSTR, A PLAKAT z TAKĄ FOTĄ:
http://sweetandtalented.com/images/mcgowan/mcgowan12.jpg
Wiesz clair ty naprawdę głupiutka jesteś.
No dobra, ale jeśli nadal masz zamiar nas wyzywać, to ci się nie opłaca, bo nikt już tego nie będzie czytał.Nikt.Rozumiesz?
Ty kłócisz się tutaj z fanami Charmed, a ty jesteś sama, nie przemawia to do ciebie?!
natali artykuł Charmed jest w przyszłym tygodniu w świecie seriali, nie w ten poniedziałek tylko następny
warto jednak mieć to wydrukowane ;] a po za tym nie żałuję dwóch złotych to nie majątek ;p
;D 20 wiem ale o 20 groszach nie wspomniałam ;p bo tych też nie żałuję ;D:D buz ;**
hej jestem tu nowa :)mam na imię Natalia.Czytałam wypowiedzi clair i ja nie rozumiem,po co ona tu w ogóle wchodzi.Wszystkich tylko denerwuje. Zgadzam się z fanami.Pozdro dla Prue Halliwell,Freaky Phoebe i innych :*****.
hej ja tez nie rozumiem po co ona tu wchodzi skoro nie lubi czarodziejek nikt jej przeciez nie zmusza zeby je ogladala. ja tez jestem na tym forum od niedzieli bo wczesniej nie mialam czasu korespondowac ale czarodziejki uwielbiam i ogladam od samego poczatku. pozdrawiam
mam taką prośbę do PRAWDZIWYCH fanów :)czy ktoś mógłby mi opowiedzieć w skrucie,co było w ŚS??bo niestety wyjeżdżam na resztę wakacji na wieś,a tam raczej nie ma możliwości do zakupu wielu gazet ;/.Ot i urok wsi :). Ale i tak lubię wieś :).Pozdro dla fanów :****.
tam gdzie ja jeżdżę się nie zabija :)mogę Ci dać słowo :).Pozdrowienia dla fanów :***.
hej Paige17 jak będziesz chciała to Ci zrobię skany i na pocztę wyślę ;p nie ma żadnego problemu ;D rozumiem jak to jest o_O ale nie przejmuj się :))) jak coś to Ci wyśle skany buziaczki Paige17 ;**
hej dzięki Prue Halliwell :)).Adres napisze Ci zanim wyjade :).Jeszcze raz dzięki.Buziaki Prue :***.
paige17 . może nie mam czasu odpisywać na każde twoje durnoty ? to , że ty jesteś w wieku przedszkolnym i cały czas dostępna jesteś , to nie znaczy , że ktoś !!
no widzisz Dorota ja też.Ale i tak jej nikt tu nie lubi,więc może sobie w końcu pójdzie.Pozdro :***.
chyba tak ale jak sie tak wtracaja to zaczynaja dzialac na nerwy, a i tylko miejsce na forum zawalaja
clair chyba ty ciagle siedzisz na kompie i tutaj wkurzasz wszystkich, ŻAL cie glupia dzi**o
ja sie z z jej zachowania smieje i podejrzewam ze ona ma podniete ze wszysyc jej nienawidza, ona chyba kocha byc nienawidzona,,, pewnie dlatego ciagle tu siedzi, bo tu nikt jej lba nie odetnie :P
a przynajmniej mzoe robic to co kocha , oddaje sie swojej pasji nie mzoemy sie czepiać xD
o ludzie , wy jeszcze z tą gazetą . idźcie do kiosku , kupcie se 20 egzemplarzy , i dajcie spokój . co za naród.....
to nie moje sprawy ? ooo . coś nowego... na forum publicznym nie moje sprawy.... jeśli chcecie mieć ,,swoje sprawy'' to se załóżcie skype'a , i gadajcie o ,,swoich sprawach'' .
P.S. PRZYPOMINAM ! TO FORUM P-U-B-L-I-C-Z-N-E ! SETKI LUDZI CZYTA ROZMOWY O ,,WASZYCH SPRAWACH'' !
ach . jeśli ktoś nie wie jak skype'a założyć , to pisać .
Sorki za poprzednie moje komentarze juz zrozumiałam że jestem głupia jak moja brudna klawiatura!
Hehe siostrzyczka ,,pokemonami'' sie bawi ona kocha te figurki i lalki baby born