ostatnio zastanawiałam sie nad napisaniem 9sezonu,wiem ze wiele osob juz go kiedys pisalo... wiec mam do was pytanie:czy mam go napisac??? (oczywiście będe go pisała na tym forum) i co byście chcieli żeby wydarzyło sie w 9 sezonie??? czekam na propozycje... :)
tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja napewno będę komentować każdy odcinek;)
a życzeń co do fabuły żadnych nie mam, zdaję się całkowcie na ciebie;)
ok.wiec będe pisała :) pierwszego odcinka możecie spodziewać sie jutro. a co do Pru to myśle że wróci(choć nie jestem pewna),ale napewno nie odbedzie sie to kosztem Page możecie być pewni że Page zostanie..:) czekam na dalsze propozycje...
pozdro :*
o to bardzo mnie cieszy;)
już jutro 1-szy odcinek?? to super i bosko;) napewno skomentuję;)
tak Prue może wrócić nie mam nic przeciwko niej... tylko, chodzi mi o to, żeby nie wygryzła Paige;)
dasz jakąś zapowiedź odcinka dziś???;);p
pzdr;*:*
pierwszy odcinek będzie tajemnicą :) ale potem będe już dawać zapowiedzi odcinków.. :) wiem,ze wiele osób lubi Page dlatego ona na pewno zostanie..:):)
Jest poniedziałkowe popołudnie w domu sióstr.
-Piper! nie wiesz gdzie podziała sie moja komórka?nigdzie nie moge jej znaleźć a zaraz mam spotkanie.- powiedziała jak zwykle zabiegana Phobe
-Oj Phobe,Phobe.. ty za dużo pracujesz powinnaś troche przystopować.. a co do komórki to tutaj leży.- odpowiedziała jej Piper
-Dzieki.. a teraz przepraszam,ale musze już lecieć..pogadamy później- odpowiada Phobe
-zawsze tak mówisz,ale i tak nigdy nie gadamy... -mówi piper,ale phobe już nie było
*** kilka godzin później****
-jest pani pewna panno Phobe,że żadna z kandydatek nie robi wystarczająco dobrych zdjęć?musimy w końcu kogoś wybrać..
-przykro mi Allison. nie mam zamiaru mieć w swojej gazecie beznadziejnych zdjęc- odpowiada jej Phobe
-a co powie pani na to?? ja uważam że są świetne- zapytała Allison
-hmm...są nie złe,a nawet więcej.skąd pani ma te zdjęcia? nie widziałam ich przedtem
-zrobiła je jedna z kandydatek.Niejaka Marisol Turner
-Turner...-Phobe zamyśliła sie.pomyślała o Collu
-czy coś sie stało?-zapytała Allison
-nie... wszystko jest dobrze..prosze mnie umówic na spotkanie z ta Marisol
***w tym samym czasie w domu sióstr***
-O Piper tu jesteś,wszędzie cie szukałam.-mówi Page
-czy coś sie stało?- pyta Piper
-możemy pogadać?
-jasne! siadaj!-odpowiada Piper
-wiesz... yyy... ładnie ci w tych nowych włosach- mówi Page
-Page! chyba nie przyszłaś rozmawiać o mojej nowej fryzurze... powiesz mi o co chodzi?? czy mam sie domyślać
-wiesz chyba jestem...przepraszam,ale nie moge-Pege wstaje i idzie w strone drzwi
-Page! co sie dzieje?! wracaj!
-Piper ja... ja chyba jestem w ciąży
-Page to super! nie wiem czemu cie to tak martwi-mówi Piper
-boje sie..boje sie że nie dam sobie rady-mówi Page
-oj nie przesadzaj...masz mnie Henrego,Leo Phobe...
-może masz i racje... - odpowiada Page
-nie może,tylko napewno.a teraz chodz umówie cie na wizyte do mojego lekarza..
-dzięki Piper... mam jeszcze jedno pytanie:nie uważasz że to dziwne? od kilku tygodni nie zaatakował nas żadny demon..
-też mnie to dziwi. ale może to i dobrze? -odpowiada Piper,któta też zastanawia fakt ze demony ich nie atakują.. boi sie że tym razem szykują coś bardzo poważnego
wieczorem przy kolacji Phobe cały czas była zamyślona i smutna.mimo iz zatrudniła Marisol jako fotografa ciągle nie była przekonana że dobrze postąpiła. wiedziała,ze ona coś ukrywa.Nie myliła sie...
Gdy cała rodzina Halliwell siedziała przy stole Leo zauważył za oknem postać. była to Marisol.. Nie powiedział jednak nic pozostałym,gdyż on jako jedyny wiedział jaką tajemnice ona ukrywa.
dziś to by było na tyle (wiem że nie jest to piękne)(:
sorki że tak krótko,następnym razem będzie wiecej... kolejnego odcinka możecie spodziewać sie w czwartek.. czekam na komentarze... pozdro :*
co to w ogóle ma być ?? to nazywasz odcinkiem ?? na początku śniadanie a w połowie kolacja . ja to przeczytałam w 2 min. ! następnego yyy jakże to nazwać ...? yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no ,,odcinka'' nie czytam .
wiem ze to jest krótkie,ale pisałam to na poczekaniu. wczoraj napisałam ze dam 1 odcinek,ale nie wiedziałam ze dzis nie bede miała zbytnio czasu.. wiec nie mogłam wiecej napisać.
dla mnie bomba;)
będę czytać dalej;) tylko proszę o dłuższe...;) xD
proszę też o jakiegoś demona;)
pzdr;*:*:*:*
Nie przejmuj się,jest git :P:P:D
Czekam na następny odcinek,zaciekawiła mnie postać Marisol.....;)
buźki:*:*:*
Fajniutki idc:)))) I nie dziwie ze jestes zabiegana bo ja niestety tez.. no ale nic na to nie poradze:))) Czekam na nastepna odcinki i podziwiam za glowe:)) Pzdr
Super odcinek krótki ale fajny czekam na następny
pozdrowionka dla fanów charmed
Patrze sie wczoraj(czwartek) a tu niestety nie ma odcinka;( Ale czasu pewnie nie mialas.. no coz moze w weekend bedzie:)) Pzdr:))
Wiecie, wydaje mi się, ze czytając każdy odniusł takie wrażenie jak ja. To jest badziewne i nudne. Bez obrazy ale robisz nawet błędy w imionach... W ogóle nie jest ciekawe, i jak to może być(ma być?) jeden odcinek? chyba 1/10 ... Nie powinno się chwalić czegoś, co czymś dobrym nie jest bo to tylko xle wpłynie na dalszą twórczość autorki, gdyż będzie myslała, że to co psize jest przepiękne, a jak spotkałaby prawdziwego krytyka, na pewno by sie zawiodla
Hej . Nawet fajny początek , myślę że się rozkręcisz ale niestety muszę przyznać rację przedmówcy - robisz błędy w imionach głównych bohaterek
Nie "Page" tylko "Paige"
Nie "Pru" tylko "Prue"
Nie "Phobe" tylko "Phoebe"
A pozatym jak już mówiłam jest ok :)))))
Pozdrawiam
Odcinek fajny ;) Ja na pewno bym czegoś takiego nie napisała. Czekam na kolejne ;]
Pozdrowienia dla fanów Charmed :* :*
kovu a tobie jak zwykle źle;/
zobaczymy dalsze odcinki;) i się przekonamy
ten napewno nie był zły i bardziewny, a błędy w imionach da się poprawić;)
ja czekam na następny, chciałabym w nim zobaczyć jakąś akcję;)
pzdr;*:*:*:*
Mi sie odcinek podobał pisz dalej a ty kovu icleo juz macie jakies problemy??? Przecież nie musicie tego czytac jak wam sie nie podoba!!!!
omg ona powinna przyjac krytyke bo jak bedziecie chwalic to cos bedzie myslala, ze pisze ladnie i nie bedzie probowala robic tego lepiej