PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51396
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

2 Sezon!!

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś, czy będzie drugi sezon? Dzisiaj puścili jakąś " Wyspę Nim":/ Za tydzień też nie ma. Po co puszczają tylko 1 sezon??

ocenił(a) serial na 9
HollyShannen19

Podejrzewam, że 'kochany' Polsat nie puści już drugiego sezonu... To w sumie w ich stylu -.- Pewnie znowu zaczną w wakacje dopiero -.-

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

ja osobiście jestem o to bardzo wkurzona. no kurde bez przesady, co oni wgl sobie wyobrażają?! juz nawet "Przygód Merlina" nie ma, chociaż oglądałam pierwszy odcinek tego nowego serialu i w sumie może być, ale to i tak nie "Czarodziejki"...

ocenił(a) serial na 10
izusu

możecie pooglądać wszystkie sezony i wszystkie odcinki na www.iitv.info sama tam oglądam :) właśnie jestem na 8 sezonie na 12 odcinku:)

ocenił(a) serial na 10
Pchelek

Wiem, ale ja sobie te odcinki nagrywam a nie mam paru z 2 i 3 sezonu, chciałam tez nagrać 4 i 5. Cóż polsat popisał sie bardziej niz tvp1, która to chyba 4 lata w kółko puszczała 1 i 2 sezon. Niech się zdecydują. Albo nie ma powtórek albo puszczają od początku do końca!

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Charmed było kiedyś na TVp1???
Serio?? Kiedy??
Polsat mnie wkurza z tym swoim przerywaniem seriali. Co prawda Merlina skończyli 2 sezony na razie... ale np. zaczęli Orły z Bostonu i później jakoś znikło:(
A ja lubię sobie czasem coś w TV obejrzeć a nie tylko na kompie...

ocenił(a) serial na 10
violet363

Właśnie. Od 4 września jeśli sie nie mylę w soboty o 10:00 był 1 sezon i THE END! Kto mi wyjaśni logikę działań polsatu, tego będę podziwiać.

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

nie ma co się zastanawiać nad dzialaniem Polsatu. W stosunku do fanów Charmed nigdy nie był w porządku i to jest prawda. Olać ich trzeba albo oglądać on-line albo nielegalnie :)

ocenił(a) serial na 10
palafka

Polsat już raz wyemitował wszystkie 8 sezonów... może uważa że wystarczy :)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

To źle uważa:):):)