Informacja z www.charmed.phorum.pl od usera Kamil
''Mam OFICJALNE informacje na temat 5 sezonu. Polsat mi odpisał, skopiuję treść maila
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych widzów nie zakończymy emisji serialu "Czarodziejki" na 4 serii. Od 8 marca zapraszam na 5 sezon tego serialu. Będzie on emitowany, tak jak poprzednie, w soboty o godzinie 12.45.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
Powinniśmy zacząć świętować ''
Nie wyobrażam sobie sytuacji w której Polsat przestał by emitować Charmed! Charmed to jeden z lepszych serialu wiec musi go emitwac:D! pozdrawiam:D
Super że wyemitują 5 sezon..! :DD Nie wyobrażam sobie życia bez Czarodziejek xPP Tak więc świętujmy..! Lol..
PozdrO 4 all.. :*
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Ale super!!! przyznam że juz dawno straciłam nadzieję a tu taka niespodzianka!;D;D;D
KOCHAM POLSAT!!!!!!!!!!;P
jest napsiane od kiedy:8 marca
a dlaczego wtedy? to chyba logiczne ze tydzien wczesniej skonczą 4 sezon wiec tydzien pozniej(8 marca) zaczną 5
wydaje mi sie, ze jezeli ogladalnosc charmed sie wiele nie zmniejszy to moze pociągną aż do 8 sezonu
Hej!!
Wysłałam e-maila do polsatu z pytaniem czy nie mogliby emitowac charmed częściej!!
O to ich odp:
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.
Niestety nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie czy będziemy emitować serial "Czarodziejki" kilka razy w tygodniu.
Pani prośba została przekazana do działu planującego naszą ramówkę programową.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
juz bez watpliwosci z e bedzie 5 sezon sami zobaczcie :P
http://www.polsat.com.pl/tv/opis?id=10777025
taa tez to czytalem, to jest opis 1 odcinka 5 sezonu, pierwszej jego czesci bo ow starter sklada z dwoch czesci. Powiem tylko ze obejzalem wszystkie serie i 5 sezon uwazam jako najlepszy ze wszystkich. Pozdrawiam :>
racja 5 seoznjest calkiem neizly. ja anrazie widzialem 5 i plowe 6 sezonu i jak anarzie 5 sezon jest u mnie na 2 miejsuc na 1 miejscu jest sezon 3 :)
w 5 sezonie jedyne co bylo, a raczej byli glupi, to scenarzysci, ktorzy moim zdaniem nienajlepiej wymyslali fabułe watki itd, jednak nie jest źle i są odcinki ktore na pewno beda godne oceny 6 :P
Tak tak mowcie se co chcecie i tak mojego zdania nie zmienie, 5 i 3 sezon to jedne z najlepszych, ktore wproadzaja najwiecej humoru. a odejscie od koncepji zrodla ktore wysyla demony jest jednym z leprzych pomyslow.
3 i 5 są najlepsze, ale lubię jeszcze pierwszą połowę 4;) najlepsze pomysły na odcinki, najśmieszniejsze itp.itd....