Wiem Wiem... Wszytskim wydaje sie juz to glupie kazdy pisze o tym ze fajnie by bylo gdy by powstal 9 sezon...
. Ale...
. Czytalem jakis program ktory jest dolaczany co tydzien to gazety wyborczej chyba i tam bylo wlasnie co nie co o Charmed...
. Napisali ze role byly dobrze odegrane, troche z prwaty aktorow i ze polsat puszcza teraz ostatni 8 sezon...
. I wlasnie zaskoczylo mnie ostatnie zdanie ...
. Napisali w nim ze aktorzy po przerwie znow powracaja do nagrywania 9 sezonu...
. i szczerze mowiac nie chce mi sie w to wierzyc... ale... moze akurat...
. Napisze pozniej dokaldnie co bylo napisane odnosnie tego 9 sezonu...
Ciekawe bo też coś o tym słyszałem ,ja nie wiem czy będzie czy nie ale fajnie jakby było :D
Nie wierzcie im w tej gazecie!!! Oni robią sztuczną sensacje z niczego. Nie będzie sezonu 9 bo strona oficjalna została i będzie nadal zamknięta :/ Szkoda ale trudno
. Ostatnie zdanie brzmi :
" ... Producenci i scenarzysci, którzy na fai popularności serialu zarobili grube miliony dolarów, przygotowuja sie do realizacji 9. sezonu. "
W tym poście będzie SPOILER jak coś xddd
Takie pytanie ;D a jak zrobili by 9 sezon skoro w ostatnim odcinku
UWAGA SPOILER !!!!!!!!!!!!
Jest pokazana daleka przyszłość Piper i Leo jako dziadkowie ? :))
Ja strzelam, że zrobiliby coś w rodzaju wizji, w sensie, że w pierwszym odcinku 9 Phoebe dotyka Księgi Cieni i otrzymuje wizję, w której widzi zakończenie 8 (mniej więcej od momentu jak Piper przynosi księgę i czarodziejki zapisują w niej swoją historię).