PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51425
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Macie cztery bransoletki. Trzy są srebrne a jedna złota. Są one przeznaczone dla czterech czarodziejek. Której z nich dalibyście złotą bransoletkę? Którą wyróżnilibyście???
a)Prue
b)Piper
c)Phoebie
d)Paige

ocenił(a) serial na 6
The_Slayer

Moja odpowiedź:
b)Piper

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

złoto dla Prue ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Phoebe:)

ocenił(a) serial na 8
The_Slayer

Prue:))

_Soledad_

Prue

The_Slayer

c) Phoebe

(wcale nie za krótki)

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

ja tam wolę srebrną;D
ale skoro to ma być wyróżnienie to oczywiście daję ją Paige;)

Lina_senpai

Złota dla Czarodziejki z Księżyca
A srebrne dla (kolejno): Czarodziejki z Merkurego, Jowisza, Marsa

ocenił(a) serial na 8
latios

ja wybieram PIPER
CO JEST WCALE NIE JEST ZA KRÓTKI

renatadymek

Złoto dla Prue
Srebro: Piper, Paige i Phoebe
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

złoto - Prue
srebro - Piper Paige Phoebe

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

piper

k**** co tu mi ciagle wyskakuje jakis glupi napis ze nie moge dodac odpowiedzi

dorota_61

Paige

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
The_Slayer

złotą oczywiście dla Prue, według mnie najstarszej, najsilniejszej i najrozsądniejszej z sióstr ;] pzdr.

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

jak anrazie najwiecej zlotek ma Prue :p

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

Paige:)))

.................................

BigMovieFan

No i fajnie ze Prue narazie wygrywa

Regan_McLeod

moim zdaniem Prue była najleprza;)

Leo_Wyatt

Wole srebrną ;)
Ale jak to ma byc wyróżnienie,to wybieram Phoebe ofc ;DD

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

ja też tak uważam jak Ty Leo ;]

The_Slayer

Oczywiście Prue :D :)

Frantic_Girl

Paige, bo godnie zastąpiła Prue, dała sobie radę i zjednoczyła rodzinę.

ocenił(a) serial na 10
Sachi

ale nie do konca zauwawaz ze jak byla prue wiezy miedzy siostrami byly duzo silniejsze, no ale to zrozumiale w taki wyapdkuw jakim poznaly Paige

DevaKONTOZAWIESZONE

Prue

za krótki.........................................................

ocenił(a) serial na 10
Hibbies

Ja złotą bransoletkę dałbym Piper, mimo tego że zdaje się słaba jest silna. Przyspieszanie i spowalnianie molekuł z porównaniem telekinezy i projeksji astralnej (bilokacji), to super moc. Piper jednoczyła rodzinę, potrafiła znaleźć rozwiązanie z największych opresji. Z początku nieśmiała, później się to zmieniło. Łatwo się nie poddaje. Ma twardy charakter i jest troskliwa i wrażliwa.

krzysiek3w

leo- może ,,najlepsza'' ? oj , trzeba popracować nad ortografią , trzeba...

Jelly

jelly jakbys umiala dobrze czytac to bys zobaczyla ze tu chodzi o czarodziejke, a leo to duch swiatlosci, zal zal zal zal zal zal zal

ocenił(a) serial na 8
Jelly

ty Jelly popracuj nad interpunkcją.

Oldzia_

yyy , dorsznyt , ja mówiłam o ,,urzytkowniku'' ! ha ha ha ! co to te polaki takie nie ,,czajate'' ?! i co ,,zatkao kakao'' ? ,,zal zal zal zal zal zal zal''
P.S Wyrazy oddziela się przecinkami !

Jelly

a co ty taka wielka pani profesor
chyba raczej sie pisze o uzytkowniku jak juz cos
anaki interpunkcyjne pisze sie po wyrazie wiec mnie nie pouczaj jak sama nie umiesz pisac

The_Slayer

A ja bym dała nie czarodziejką ale Colowi!!!! Był najlepszy w tym filmie!! Kto się ze mną zgadza?

ocenił(a) serial na 8
J_McMahon

że najprzystojniejszy to tak, ale czy fajny, to zależy kiedy.

The_Slayer

pomyłka pisze sie: czarodziejkom :}sorrki

J_McMahon

Jelly no i co mnie obchodzi to jak się pisze?? ja pisze tak jak mi się podoba i już.... a ty swoje uwagi zachowaj dla siebie:/ a jak masz jakieś problemy to do psychologa chociaż nawet psycholog nie pomoże...

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

Haha:D Leo no to je powiedziałeś xD I dobrze! "Jelly" nie pouczaj innych skoro sama popełniasz błędy:P

hmmm...
ja złoto dałabym oczywiście Prue!
Była najsilniejsza, najstarsza. Zawsze przejomowała się losem sióstr, potrafiła dla nich się poświęcić. Bycie czarodziejką traktowała poważnie. Zawsze walczyła z demonami, by tylko uratować niewinnych i siostry. Chciała uratować Piper i niewinnego (lekarz) płacąc za to własnym życiem. Prue zmarła walcząc jako czarodziejka. Zmarła z rąk demona... Uważam, że Prue zasługuje na złoto bardziej niż inna czarodziejka. (Oczywiście Piper, Phoebe i Paige także są dzielne i odważne)

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

Leo, psycholog jej pomoże:) tak nawiasem Jelly pisze sie użytkownik a nie urzytnownik i spacje stawia się po przecinku a nie przed i po. Glupiutka paskudka

DevaKONTOZAWIESZONE

ej ty , nie chcę prowokować , ale napisałam w nawiasie ! weź się naucz czytać , bo słabiutko... tyle !

ocenił(a) serial na 8
Jelly

złoto dla piper

pozdrowienia

ocenił(a) serial na 9
The_Slayer

hmmmm trudna decyzja hmmmmm złoto dla Paige :)
no i srebro dla pozostałych dziewczyn :))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Prue!! Potem Piper, Phoebe i daleko na końcu Paige. Moim zdaniem ona nigdy nie zastąpi Prue. Ona była jedyna w swoim rodzaju i żadna przyrodnia siostra czy nieważne kto tego nie zmieni. Prue była najsilniejsza i wszystko w niej było najlepsze(...) Dobra miała kilka wad ale nikt nie jest dostkonały. Była gotowa oddać życie dla wyższego celu i niewinnego. Pozdro:-)

ocenił(a) serial na 10
Karolcia15

A co do Coola to był najpszystojniejszy...i jako płeć męska jest na pierwszym miejscu. Kochał Phoebe do samego końca, uważał, że ich miłość jest wyjątkowa i niezwykła, miał racje. Był gotowy zrobić dla niej wszystko, tylko szkoda że zło nad nim zwyciężyło:-(

ocenił(a) serial na 9
Karolcia15

tak,co do Cole'a to się z Tobą zgadzam :))))))))))))))))