Macie cztery bransoletki. Trzy są srebrne a jedna złota. Są one przeznaczone dla czterech czarodziejek. Której z nich dalibyście złotą bransoletkę? Którą wyróżnilibyście???
a)Prue
b)Piper
c)Phoebie
d)Paige
ja tam wolę srebrną;D
ale skoro to ma być wyróżnienie to oczywiście daję ją Paige;)
piper
k**** co tu mi ciagle wyskakuje jakis glupi napis ze nie moge dodac odpowiedzi
złotą oczywiście dla Prue, według mnie najstarszej, najsilniejszej i najrozsądniejszej z sióstr ;] pzdr.
ale nie do konca zauwawaz ze jak byla prue wiezy miedzy siostrami byly duzo silniejsze, no ale to zrozumiale w taki wyapdkuw jakim poznaly Paige
Ja złotą bransoletkę dałbym Piper, mimo tego że zdaje się słaba jest silna. Przyspieszanie i spowalnianie molekuł z porównaniem telekinezy i projeksji astralnej (bilokacji), to super moc. Piper jednoczyła rodzinę, potrafiła znaleźć rozwiązanie z największych opresji. Z początku nieśmiała, później się to zmieniło. Łatwo się nie poddaje. Ma twardy charakter i jest troskliwa i wrażliwa.
jelly jakbys umiala dobrze czytac to bys zobaczyla ze tu chodzi o czarodziejke, a leo to duch swiatlosci, zal zal zal zal zal zal zal
yyy , dorsznyt , ja mówiłam o ,,urzytkowniku'' ! ha ha ha ! co to te polaki takie nie ,,czajate'' ?! i co ,,zatkao kakao'' ? ,,zal zal zal zal zal zal zal''
P.S Wyrazy oddziela się przecinkami !
a co ty taka wielka pani profesor
chyba raczej sie pisze o uzytkowniku jak juz cos
anaki interpunkcyjne pisze sie po wyrazie wiec mnie nie pouczaj jak sama nie umiesz pisac
Jelly no i co mnie obchodzi to jak się pisze?? ja pisze tak jak mi się podoba i już.... a ty swoje uwagi zachowaj dla siebie:/ a jak masz jakieś problemy to do psychologa chociaż nawet psycholog nie pomoże...
Haha:D Leo no to je powiedziałeś xD I dobrze! "Jelly" nie pouczaj innych skoro sama popełniasz błędy:P
hmmm...
ja złoto dałabym oczywiście Prue!
Była najsilniejsza, najstarsza. Zawsze przejomowała się losem sióstr, potrafiła dla nich się poświęcić. Bycie czarodziejką traktowała poważnie. Zawsze walczyła z demonami, by tylko uratować niewinnych i siostry. Chciała uratować Piper i niewinnego (lekarz) płacąc za to własnym życiem. Prue zmarła walcząc jako czarodziejka. Zmarła z rąk demona... Uważam, że Prue zasługuje na złoto bardziej niż inna czarodziejka. (Oczywiście Piper, Phoebe i Paige także są dzielne i odważne)
Leo, psycholog jej pomoże:) tak nawiasem Jelly pisze sie użytkownik a nie urzytnownik i spacje stawia się po przecinku a nie przed i po. Glupiutka paskudka
ej ty , nie chcę prowokować , ale napisałam w nawiasie ! weź się naucz czytać , bo słabiutko... tyle !
hmmmm trudna decyzja hmmmmm złoto dla Paige :)
no i srebro dla pozostałych dziewczyn :))))))))))))
Prue!! Potem Piper, Phoebe i daleko na końcu Paige. Moim zdaniem ona nigdy nie zastąpi Prue. Ona była jedyna w swoim rodzaju i żadna przyrodnia siostra czy nieważne kto tego nie zmieni. Prue była najsilniejsza i wszystko w niej było najlepsze(...) Dobra miała kilka wad ale nikt nie jest dostkonały. Była gotowa oddać życie dla wyższego celu i niewinnego. Pozdro:-)
A co do Coola to był najpszystojniejszy...i jako płeć męska jest na pierwszym miejscu. Kochał Phoebe do samego końca, uważał, że ich miłość jest wyjątkowa i niezwykła, miał racje. Był gotowy zrobić dla niej wszystko, tylko szkoda że zło nad nim zwyciężyło:-(