tak,ale nam chodziło o to,co oni potem mówili,to:ciało do ciebie,dusza do ciebie.
Oni mówili:
Serce przy sercu, ciało przy ciele,zawsze i na wieki, niech tak się stanie.
a dokladniej to bylo
serce do Ciebie
Cialo do Ciebie
teraz i na zawsze niech tak sie stanie
niech tak sie stanie
masz racje Shannen.Niektóre seriale mają dużą oglądalność,a i tak je zdejmują z anteny.Chociaż z drugiej strony Polsat widzi,że dużo ludzi lubi ten serial i może na tym zarobić,więc zobaczymy za jakiś czas.
Miejmy nadzieję,że pracuje tam ktoś mądry i rezolutny i puści nam sezony do końca :)),a jak nie to pojedziemy pod stacje Polsat i bedziemy strajkować :)))))))))))))))))))))).
masz racje,ale chętnych chyba nie zabraknie :))).Dobra dziewczyny ja muszę iść,żeby muj komp mógł odpocząć.Będę tak za 2 godz.Buźka dla Was :*****.
No ale on już chyba był taki troche poturbowany. W sumie to już nie za bardzo pamiętam bo dawno oglądałam.
ja niedawno i film mi się spodobał, bardzo... a przesłanie chyba takie, ze nie powinni ludzie robic badan genetycznych i w ogole genetyki
a dla mnie to, kiedy Nevile mowi do manekina, ze obiecal swojemu psu, ze dzis mu cześć powie, wtedy najabrdziej sie rozplakalam :(
on wtedy wlasnie(Nevile)tez sie rozplakal ja nie moge ja tego pieska tak sie przywiazalam :(( w filmie
ściagnij sobie lub wypożycz film ''jestem legendą/i/m legend '' polecam z napisami :P
heh pomagałam,tylko się nie śmiać,pierogi lepić :DDD.I dopiero skończyłyśmy :).
właśnie patrze,jakie durnoty nawypisywał.Boże,że też mu się nie nudzi,a tylko my znowu jesteśmy??halo,czy jest tu ktoś jeszcze??