ja rano nie będę,bo na basen idę,a co do popołudnia to chyba tak coś koło 16 :).
ok,dzięki Dorota :).Ja postaram się tu spędzić jak najwięcej czasu przed wyjazdem :/.Będzie mi smutno bez Was :(((.I to całe dwa miesiące :(.
ja wyjeżdżam na wieś i nawet przez myśl mi przeszło żeby wziąć twój nr kom.ale jak patrze na tego ala,to raczej jest zły pomysł.
fajnie, ale to tam naprawde nie maja internetu. moj wojek jezdzi nieraz do sobieradza kolo szczecina ale tam maja wszystko i kablowke i neta
wiem,bo niedawno bylam kolo Szczecina,a w tej mojej wsi nie maja internetu :((.
cyz jest tu ktoś?czy jestem sama?heh nie moge patrzeć,jakie ten al głupoty wypisuje.
Ale wy jesteście puste do kwadratu... Nędzne faneczki robią sobie dłuuugaśne rozmowy o niczym.
no nie,znowu jakaś nieproszona osoba się wepchała.Powtórze jeszcze raz:takich osób tu nie chcemz,a to,jaka jesteś inteligentna widać po twoim niku.Nie mam ochoty z tobą rozmawiać.
Ale ty złotko jesteś pusta... Oceniasz ludzi po nicku? Zasuwaj do szkoł małolato! Powiem Ci jedno ja czytając Twoje idiotyczne wypowiedzi załamuję ręce. Więc się stuknij i pomyśl zanim coś napiszesz.
Hej dziewczyny. Takie małe info o Shannen na jendym z portali plotkarskich :P
http://pomponik.pl/news/shannen-doherty-w-beverly-hills-90210,1139661,4234
pozdro :)
he już jestem.Czytałam to i nfo i byłoby bardzo fajnie,gdyby tak się stało :).Muszę się pochwalić,że dziś dostałam list ze zdjęciem czarodziejek(niestety bez Shannen :()i ich autografami.Jak ktoś chce to moge powiedzieć,jak to zrobiłam :)>Pozdro :**.
no tak,ale i tak się opłacało :)).Normalnie byłam w szoku jak dostałam,bo myślałam,że nie przyślą :).Pozdro Shannen :**.
wysłałam maila na:charmed@studiofanmail.com i podałam w nim dane:imię,nazwisko,miejscowość,ulica,kraj :)).I wysyłasz :).
warto :),przeczytałam,że można dostać to zdjęcie na jakimś forum i postanowiłam spróbować.Jak to dziś zobaczyłam,to mnie normalnie zatkało,chociaż szkoda,że nie ma ich wszystkich :(.Pozdro :**.
dokładnie,ale my i tak stosujemy naszą metodę i muszę przyznać,że powoli zaczyna działać.Buziak Shannen :**.
To dobrze ;) Dziękuje za Buziaka :** Dla Ciebie też Ogromny buziak :***** A co do tych autografów to to jest całkowicie za darmo ??
oczywiście,źe całkowicie za darmo :).O cześć Dorota :**.Pozdro dla Was dziewczyny :**.
heh niestety im się nie znudziło :/,ale my stosujemy naszą metodę,która powolo,powoli zaczyna działać :).Dorota,to opwiesz mi odcinek??
dzisiaj byl odcinek jak na Cole polowali jacys dwaj lowcy i zabijali ludzi wysysajac z ich mozgow prawde. prue widziala aniola smierci i z nim walczyla
aha :)dzięki :**.Zwróciłaś uwage na naszego nowego nieproszonego gościa Sweet Barbe??
a bo na poczatku prue byla z phoebe na plazy i widziala jakas kobiete za ktora chodzil cien a to sie pozniej okazalo ze to aniol smierci
piper i leo byli na przyjeciu u starszych i dostali w prezencie slubnym lampe, ktora swiecila jasno a i piper sie ta lampa nie podobala
tak,znów jakaś natręrna osoba,ale ją olałam i poszłam spać :),a jak tam praca?dzwoniłaś?
dzwonilam ale dyrektor ma caly czas spotkania sluzbowe i go nie ma w pracy, ale przekazalam sekretarce moj mumer telefonu jak cos ustali z dyrektorem to zadzwoni
acha to dobrze,ja niestety muszę iść,bo do miasta jade,ale będę wieczorem chyba dopiero.Buziaki dla Was :******.