PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Charmed

ocenił(a) serial na 9

no i teraz możemy pisać ile chcemy :).No to zaczynamy :).

Versatile_Nat

chyba tak i chyba dzisiaj juz nie wroci ja chyba tez za niedlugo bede juz konczyc

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

ja też zbyt długo dzisiaj nie posiedze

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

cześć dziewczyny:*:*:*:* to o czym pogadamy??

_Soledad_

a jutro rano albo w poludnie tez bedziecie

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

ja rano nie będę,bo na basen idę,a co do popołudnia to chyba tak coś koło 16 :).

Versatile_Nat

jak cos to wejde rano i napisze ci co bylo w czarodziejkach?

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

ja chyba będę dopiero wieczorem

ocenił(a) serial na 9
_Soledad_

ok,dzięki Dorota :).Ja postaram się tu spędzić jak najwięcej czasu przed wyjazdem :/.Będzie mi smutno bez Was :(((.I to całe dwa miesiące :(.

Versatile_Nat

a gdzie wyjezdzasz, wiesz co al znowu tu jest a juz myslalam

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

ja wyjeżdżam na wieś i nawet przez myśl mi przeszło żeby wziąć twój nr kom.ale jak patrze na tego ala,to raczej jest zły pomysł.

Versatile_Nat

no ja bym ci dala, a masz konto na naszej klasie ale to chyba tez nie wiem czy to dobry pomysl

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

no ja tez tak mysle.No coy,pogadamz po wakacjach.

Versatile_Nat

no jasne ze tak a dokladnie gdzie na wies wyjezdzasz

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

w sobote jade na Dolny Slask kolo Bolesławca.

Versatile_Nat

fajnie, ale to tam naprawde nie maja internetu. moj wojek jezdzi nieraz do sobieradza kolo szczecina ale tam maja wszystko i kablowke i neta

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

wiem,bo niedawno bylam kolo Szczecina,a w tej mojej wsi nie maja internetu :((.

Regan_McLeod

wiesz co paige chyba bede juz konczyc pogadamy jutro milych snow i pozdrawiam fanow charmed

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

ok,miłzch snów Dorota,do jutra.Buźka :*****.

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

cyz jest tu ktoś?czy jestem sama?heh nie moge patrzeć,jakie ten al głupoty wypisuje.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Ale wy jesteście puste do kwadratu... Nędzne faneczki robią sobie dłuuugaśne rozmowy o niczym.

ocenił(a) serial na 9
Gina_2

no nie,znowu jakaś nieproszona osoba się wepchała.Powtórze jeszcze raz:takich osób tu nie chcemz,a to,jaka jesteś inteligentna widać po twoim niku.Nie mam ochoty z tobą rozmawiać.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Ale ty złotko jesteś pusta... Oceniasz ludzi po nicku? Zasuwaj do szkoł małolato! Powiem Ci jedno ja czytając Twoje idiotyczne wypowiedzi załamuję ręce. Więc się stuknij i pomyśl zanim coś napiszesz.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Hej dziewczyny. Takie małe info o Shannen na jendym z portali plotkarskich :P

http://pomponik.pl/news/shannen-doherty-w-beverly-hills-90210,1139661,4234

pozdro :)

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

he już jestem.Czytałam to i nfo i byłoby bardzo fajnie,gdyby tak się stało :).Muszę się pochwalić,że dziś dostałam list ze zdjęciem czarodziejek(niestety bez Shannen :()i ich autografami.Jak ktoś chce to moge powiedzieć,jak to zrobiłam :)>Pozdro :**.

Versatile_Nat

Cześć dziewczyny :* :) Bez Shannen :( To głupio :((

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

no tak,ale i tak się opłacało :)).Normalnie byłam w szoku jak dostałam,bo myślałam,że nie przyślą :).Pozdro Shannen :**.

Versatile_Nat

A jak to zrobiłaś ? :P :) Buziak dla Ciebie :****

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

wysłałam maila na:charmed@studiofanmail.com i podałam w nim dane:imię,nazwisko,miejscowość,ulica,kraj :)).I wysyłasz :).

Versatile_Nat

Dziękuje :** A długo trzeba czekać ?

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

tak z dwa miesiące,no ale w końcu to z Ameryki idzie,więc wiesz :)).

Versatile_Nat

Nom wiem wiem ;) Ale na pewno warto ;D :)

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

warto :),przeczytałam,że można dostać to zdjęcie na jakimś forum i postanowiłam spróbować.Jak to dziś zobaczyłam,to mnie normalnie zatkało,chociaż szkoda,że nie ma ich wszystkich :(.Pozdro :**.

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

zauważyłaś Shannen,że znowu kręcą się tu nieporządane osoby??

Versatile_Nat

Zauważyłam ;/ Wchodzą tam gdzie nikt ich nie chce i zaczynają kłótnie nie wiadomo po co ;

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

dokładnie,ale my i tak stosujemy naszą metodę i muszę przyznać,że powoli zaczyna działać.Buziak Shannen :**.

Versatile_Nat

czesc dziewczyny co slychac. pozdrawiam was serdecznnie

Versatile_Nat

To dobrze ;) Dziękuje za Buziaka :** Dla Ciebie też Ogromny buziak :***** A co do tych autografów to to jest całkowicie za darmo ??

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

oczywiście,źe całkowicie za darmo :).O cześć Dorota :**.Pozdro dla Was dziewczyny :**.

Versatile_Nat

o czesc paaige, widze ze ta clair znowu tu jest, a al byl wczesniej jak czytalam

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

heh niestety im się nie znudziło :/,ale my stosujemy naszą metodę,która powolo,powoli zaczyna działać :).Dorota,to opwiesz mi odcinek??

Versatile_Nat

dzisiaj byl odcinek jak na Cole polowali jacys dwaj lowcy i zabijali ludzi wysysajac z ich mozgow prawde. prue widziala aniola smierci i z nim walczyla

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

aha :)dzięki :**.Zwróciłaś uwage na naszego nowego nieproszonego gościa Sweet Barbe??

Regan_McLeod

a bo na poczatku prue byla z phoebe na plazy i widziala jakas kobiete za ktora chodzil cien a to sie pozniej okazalo ze to aniol smierci
piper i leo byli na przyjeciu u starszych i dostali w prezencie slubnym lampe, ktora swiecila jasno a i piper sie ta lampa nie podobala

Regan_McLeod

wlasnie widzialam ze ktos wczoraj ciebie jeszcze zaczepial

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

tak,znów jakaś natręrna osoba,ale ją olałam i poszłam spać :),a jak tam praca?dzwoniłaś?

Versatile_Nat

dzwonilam ale dyrektor ma caly czas spotkania sluzbowe i go nie ma w pracy, ale przekazalam sekretarce moj mumer telefonu jak cos ustali z dyrektorem to zadzwoni

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

acha to dobrze,ja niestety muszę iść,bo do miasta jade,ale będę wieczorem chyba dopiero.Buziaki dla Was :******.

Versatile_Nat

buziaki a o ktorej wieczorem bedziesz paige?

Versatile_Nat

Papa :** :)

ocenił(a) serial na 9
Frantic_Girl

pojęcia nie mam,ale myślę,że może tak po 21,ale może uda mi się wcześniej.Buziaki dziewczyny :****.