PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

moim zdaniem ciekawy... no i wreszcie dotarliśmy do punktu kulminacyjnego!

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Tak, odcinek świetny :) Tylko ta Christie jest wkurzająca. No ale taka jej rola... ;p

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

Zgadzam się :P
dobrze,że Billi się opamięta :D

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

nareszcie zaczyna się dziać:) tylko szkoda mi Coop'a myślał, że to o nim Phoebe mówiła. Fajny był wątek Paige i Henry w jednym ciele, chociaż dziwnie było oglądać jak Henry używa mocy swojej żony.

ocenił(a) serial na 9
Laura12345

fakt to było trochę dziwne,ale Henry'emu się nawet podobało ;P

Versatile_Nat

zgadzam się Christie jest wkurzająca :/ nie mogę się doczekać powrotu Leo na 2 ostanie odcinki...

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

starsznie mnie denerwuje to jak Christy traktuje Piper :)

no niestety to tylko dlatego że Christie chce przeciągnąć Billie za swoją stronę i dziś jej się to udało!

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

ale wiecie każdy popełnia błędy,w końcu dzięki nim uczymy się jak lepiej żyć.Billi popełniła błąd,ale w porę opowie się za właściwą stroną ;)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ile jeszcze odcinków 8 sezonu zostało?

anytsuJ

jeszcze 4 odcinki i koniec :( chociaż te 4 ostanie odcinki będą naprawdę ciekawe i będzie się dużo bardzo dużo działo!

Leo_Wyatt

zgadzam się, wszyscy popełniamy błędy może właśnie dlatego scenariusz został tak właśnie napisany aby pokazać głębiej ten problem! na szczęście Billie w ostatnim odcinki się opamięta ale nie powiem co zrobi, a zrobi coś co mogłoby się wydawać straszne dla nas, chociaż z konieczności.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Wiem o czym mówisz Leo, ale też nie zdradzę. Co do Billie dzisiaj - właściwie nie zrobiła nic dziwnego - poszła za siostrą, a nie może wiedzieć, że przeciąga ja na stronę zła. Dziewczyny też stoja za sobą murem. Swoją drogą to niesamowite 8 lat, 8 sezonów i został miesiąc. Dziwna będzie sobota bez Charmed. Szczęściem mam pierwsze 3 sezony no i zawsze możemy liczyć na powtórki:)I mam nadzieję, że po Forever Charmed dyskusja na forum nie zgaśnie.

ocenił(a) serial na 9
HollyShannen19

Ja też wiem,co zrobi Billi,ale nie powiem.Musiała dokonać wyboru i dokona właściwego.

No ja myślę,że po Forever Charmed będziemy dalej pisać tu ;)

Versatile_Nat

Ja też nie chce zdradzać tego co zrobiła Billie :) i też uważam, że zrobiła dobrze chociaż szczerze jej współczuje to musiało być dla niej trudne nie mniej jednak dobrze się stało, że zrozumiała swój błąd i odwróciła się od sióstr! to przecież one jej pomagały i nauczyły jej posługiwać się swoją mocą!

Też nie wyobrażam sobie co będzie za 4 tygodnie :( gdy Charmed się skończy... pewnie pozostanie nam 90210 ale dla mnie to na pierwszym miejscu było i jest CHARMED!