Phoebe powinna z nim być, był on najlepszym jej facetem, bez niego Charmed to już nie to samo:(
kto się z tym zgadza nich się podpisuje;)
Jeszcze niedawno myślałem, że Phoebe powinna się zgodzić wrócić do niego w 5 sezonie (Źródłem został nie z własnej woli), ale wiedząc, że Cole teraz oszalał od tych mocy, które pozbierał w Niebycie, chyba nie był by najlepszym partnerem...
Na początku thx za pozdro;P dla Ciebie też;* i dla martulki;*
Cole to najlepsza postać w Charmed,nie mogę tego przeboleć, że potem juz go nie będzie;/
Nic bym w nim nie zmieniła,jest idealny,po prostu boski;)))
To on był prawdziwą miłością Pheebs,powinna z nim być i nikt mnie nie przekona,że jest inaczej. Tak szczerze mówiąc to jeszcze nie spotkałam (ani w tv ani w realu) takiego faceta , ktory byłby jednoczesnie zabojczo przystojny i miał taki swietny charakter jak Cole. On jest jedyny w swoim rodzaju;*
pzdr:*
Oj czaderski pomysł z tym wątkiem Paige:* Normalnie uwielbiam Was;) tzn, Ciebie i Cleo;***
A Cole... hmmm:D Jest to zdecydowanie mój ideał faceta:) Zarówno jeśli chodzi o wygląd, charakter... Jest megaprzystojny, zabawny, odważny i taaaki meski^^ Cudo:D I jeszcze tak pięknie okazywał Pheobe miłość...
Poza tym strasznie podoba mi się mimika twarzy Juliana^^ Jest boski:)Zgadzam się też z Cleo- absolutnie nic bym w nim nie zmieniła:D
Był miłością życia Pheobe, tym jedynym^^ I mnie także nikt nie przekona, że jest inaczej:P
pozdrawiam wszystkich wielbicieli Cola;*
Oj dziewczyny czy wogóle jesteście czasem na GG? ;P ;D
Jakos was nie mogę złapać,a szkoda bo byśmy sobie pogadały;)
pzdr;*;*
Obawiam się, że nigdzie, chyba, że jakaś stacja wyemituje powtórki;)
A w necie to możesz po angielsku+ściagnąć polskie napisy
pzdr;)
tak tak ja jestem, ale wtedy jakoś was nie ma;(, musimy się zgadać kiedyś, teraz w okresie świątecznym będziemy mogły pogadać;) -- jutro po charmed mnie nie będzie,ale w tygodniu będę na 100%;)
a co do waszych słów o Cole'u to się we wszystkim zgadzam... ja nie znam tak boskiego faceta (ani chłopaka) jak on...
a sezon 3 rządzi;) teraz oglądam sezon 3 jeszcze raz, bo sezon 6 mi się nudzi....;/ tam było tylko fantastycznych odcinków...
ale z 3 czy 6 sezonu :p? jesli chdozi o 6 to nie mowie bo widzialem w nim tylko 10 odcinkow, i czekam na napisy, a jesli chodzi o 3 to poza 2 odicnkiem 3 sezonu kazdy byl super suepr bardzo fajny ten 2 przecietny :D
eh trochę niezrozumiale napisałam, chciałam powiedzieć, że najlepsze odcinki były w 3 sezonie i, że w 6 już takich nie ma i wogóle trochę nudny ten 6 sezon jest...(już przestałam go oglądać i powtarzam sezon 3)
dla mnie najlepsze odcinki z Cole'm to:
3x01 the honeymoon's over (wtedy poznaje Phoebe)
3x02 Magic Hour (scena w księgarni xD)
3x06 Primose Empath
3x07 Power Outage
3x08 Slauthing with the enemy
3x22 All hell breaks loose
4x04 Enter the demon
5x07 Sympathy for the demon
5x11 The Importance of Being Phoebe
wogóle uwielbiam każdy odcinek z nim, ale te^^ to moim zdaniem absolutne hity ;p;)
Na telewizji N leci to teraz od początku teraz zaczął się drugi sezon i jeszcze nie ma Cola nie moge się go doczekać. Cole jest ideałem mężczyzny po prostu tak pięknie okazywał miłość Phoebe a ona nie chciała z nim być po tym co zrobił ale to nic zobaczymy go jeszcze w 7 sezonie.
Pzdr lda Martulki, Cleo i Paige za to że i wy go uwielbiacie (on jest boski) heh;P
Heh... jak ja jestem na gadu to z kolei Was nie ma=) Ja w tym tygodniu na pewno też będę, wiec może w końcu uda nam sie pogadać:)
Moje ulubione odcinki:
3X01 THE HONEYMOON`S OVER
3X02 MAGIC HOUR
3X03 ONCE UPON A TIME
3X06 PRIMROSE EMPATH
3X07 POWER OUTAGE
3X08 SLEUTHING WITH ENEMY
3X14 THE GOOD, THE BAD AND THE CURSED
3X21 LOOKS WHO IS BARKING
4X04 ENTER THE DEMON
4X08 BLACK AS COLE
4X12 LOST AND BOUND
4X16 THE FIFTH HALLIWELL
I wiele, wiele innych:) Naprawdę nie sposób wymienić wszystkich:)
;**************
No te co wymieniłaś są naprawde fajne ale jest ich zbyt dużo żeby wymienić wszystkie
Pzdr;***
Na początku thx i również pozdro dla Paige,Martulki i Alyssy;*
Kocham cały 3 sezon i wszzystkie odcinki z Cole'm sa boskie ale moje ulubione to:
HONEYMOON IS OVER
MAGIC HOUR (moja ulubiona scena to jak Cole potem przychodzi do Pheebs z ksiązkami,robi swietne miny)
SIGHT UNSEEN
PRIMROSE EMPATH
SLEUTHING WITH THE ENEMY
BRIDE AND GLOOM
LOOK WHO'S BARKING
BLACK AS COLE
A PAIGE FROM THE PAST
LOST AND BOUND
i wiele innych....;)
Jeszcze zapomniałam o ENTER THE DEMON,tez jest boski;)
a w święta na gg mnie nie będzie bo wyjeżdzam;/
ale na maile moge odpisywac: domcia624@op.pl
;P
o dobrze, że podałaś mail;) ja też podam swój
paige17@onet.eu ;) napewno coś napiszę;)
Alyssa witam w naszym klubie;) pzdr dla fanek Cole'a;)
To ja w takim razie też podaje: brookie_cookie@op.pl
Piszcie do mnie, na bank odpisze:PP Ty Alyssa też podaj swój;*
Buziii:**
Zgadzam się ze wszystkim,bez Cola to już nie będzie to samo.Phoebe chyba miała zaćmienie mózgu że nie chciała z nim być i wolała jakiegoś gogusia.To chodzący ideał,a to że jest taki trochę zły,trochę dobry to jeszcze bardziej dodaje mu seksapilu!!!Nie ma drugiego takiego ani w serialu ani nigdzie;)
np. na youtube.com poszukaj odcinków a napisy mozesz ściągnać z hatak.pl albo charmed.startowy.com
pzdr;)
nie ja nie mam niestety, ale jak macie to dajcie linka;)
wyobrażam was sobie, ale chciałabym zobaczyć jak naprawdę wyglądacie;) ja jak dam do neta fotkę to na pewno prześlę wam link;)
Martulka,napisz coś w swoim profilu bo nie mogę skomentować;P
Twój mail niestety nie doszedł,spróbuj jeszcze raz;))
pzdr;*
piekna fote dodalas,to jedna z moich ulubionych scen;*
No popieram to wyjątkowo fajna scena. Lubie jak Cole całuje się z Phoebe to tak fajnie wygląda chociaż mogłabym się z nią zamienić;*
ja też;) wogóle wszystkie mogłybyśmy się zamienić z Phoebe;) a Martulka ja też bym chętnie skomentowała twój profil;)