Nadaje temu serialowi taki charakter... Bez niego Charmed to nie to samo ...
Oczywiście , bez niego to ja moge wogóle nie oglądać...;)
...........................................................
Ha^^ Kolejna osoba, która podziela nasze zdanie Cleo;*
Sikwomen, dodaję Cie do ulubionych:D
Pozdrawiam:*
Popieram was dodaję Cię do znajomych. Czyli jest nas już troszke i mamy takie samo zdanie;P
Pzdr;********
Mnie się wydaje że w ogóle nigdzie nie ma przystojniejszego,on ma w sobie"to coś",jest taki "męski".Trochę zły,trochę dobry,tajemniczy i megaseksowny.Przez niego serial stał się o wiele ciekawszy;)Nawqet nie chodzi tylko o sam wygląd,ale i o osobowość,sposób bycia.Gdybym poznała osobiście Juliana,jestem pewna że nie zrobił by na mnie takiego wrażenia jak Cole-fikcyjna postać która nigdy nie istniała.No i żal mi go bo próbował się zmienić,ale nikt,nawet Phoebe mu w tym nie pomagała,nie wspierała go,tylko wiecznie krytykowała,a teraz jak wrócił to powinna z nim być.Dla mnie to idiotyzm powiedzieć kocham cię,ale nie chcę z tobą być,w takiej sytuacji to tylko puste słowa...
bardzo mądrze powiedziane, zgadzam się z każdym zdaniem;) cole tyle razy poświęcał się dla Phoebe, a co do Juliana to chciałabym go poznać osobiście nawet gdyby nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak Cole;)
Izabelaxxx: czytając twoją wypowiedz byłam w glębokim szoku. Wszystko było słowo w słowo tak jak ja uważam. Od początku do końca. Pozdrawiam i dodaję do ulubionych;*;*;*
pzdr dla moich kochanych:Paige,Martulki,Alyssy i innych...;*
Izuś: i ja Cię dodaję:) Pięknie powiedziane=D Czadowo czytać wypowiedzi tylu ludzi, którzy mają takie same poglądy jak my:)
dzięki za pozdro i buzii Cleo;***
kovu93 jak ci coś nie pasuje to po co czytasz te tematu nie masz innych do czytania tam gdzie nie pisze o Colu!!!!!!!! A nie sie czepiasz!
Buziaki for Paige, Cleo i Martulki=)))))))
Nie jesteśmy jedną osobą. Jak któraś chce to zakłada a reszta użytkowników nie ma na to wpływu. My się potem po prostu wypowiadamy. To każdego osobista sprawa jaki temat sobie zakłada,nie musisz go czytać jesli Ci się nie podoba. To forum jest dla wszystkich.
pzdr;*
buźki dla Marty(thx),Paige i Alyssy;*;*;*
zgadzam się tytuł mówi sam za siebie - jak ktoś jest niezaiteresowany to nie wchodzi;)
kovu luzik to nie jest forum z adminem i moderatorami;)
Cole's the best;*
pzdr dla Alyssy, Martulki i Cleo;**:*