PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Cole jest super!!

ocenił(a) serial na 10

Nadaje temu serialowi taki charakter... Bez niego Charmed to nie to samo ...

ocenił(a) serial na 10
sikwomen

Oczywiście , bez niego to ja moge wogóle nie oglądać...;)
...........................................................

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Ha^^ Kolejna osoba, która podziela nasze zdanie Cleo;*
Sikwomen, dodaję Cie do ulubionych:D

Pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

zgadzam się z wami wszystkimi i dodaję założycielkę tematu do ulubionych;*

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Popieram was dodaję Cię do znajomych. Czyli jest nas już troszke i mamy takie samo zdanie;P
Pzdr;********

ocenił(a) serial na 8
My_lover___Holly

Ja tez sądze że Cole jest super, świetnie gra i jest mega przystojny.
Pozdro!

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

Są na świecie przystojniejsi ale w tym serialu nie ma mu równych
pzdr;*****

ocenił(a) serial na 8
My_lover___Holly

Masz rację Alyssa nie ma przystojniejszego od niego w serialu.

ocenił(a) serial na 8
redsylwia

Mnie się wydaje że w ogóle nigdzie nie ma przystojniejszego,on ma w sobie"to coś",jest taki "męski".Trochę zły,trochę dobry,tajemniczy i megaseksowny.Przez niego serial stał się o wiele ciekawszy;)Nawqet nie chodzi tylko o sam wygląd,ale i o osobowość,sposób bycia.Gdybym poznała osobiście Juliana,jestem pewna że nie zrobił by na mnie takiego wrażenia jak Cole-fikcyjna postać która nigdy nie istniała.No i żal mi go bo próbował się zmienić,ale nikt,nawet Phoebe mu w tym nie pomagała,nie wspierała go,tylko wiecznie krytykowała,a teraz jak wrócił to powinna z nim być.Dla mnie to idiotyzm powiedzieć kocham cię,ale nie chcę z tobą być,w takiej sytuacji to tylko puste słowa...

ocenił(a) serial na 10
izabelaxxx

bardzo mądrze powiedziane, zgadzam się z każdym zdaniem;) cole tyle razy poświęcał się dla Phoebe, a co do Juliana to chciałabym go poznać osobiście nawet gdyby nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak Cole;)

ocenił(a) serial na 8
sikwomen

Nom.Gdyby nie on to chyba bym zanudzała się przy każdym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Ironik

Izabelaxxx: czytając twoją wypowiedz byłam w glębokim szoku. Wszystko było słowo w słowo tak jak ja uważam. Od początku do końca. Pozdrawiam i dodaję do ulubionych;*;*;*

pzdr dla moich kochanych:Paige,Martulki,Alyssy i innych...;*

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Izuś: i ja Cię dodaję:) Pięknie powiedziane=D Czadowo czytać wypowiedzi tylu ludzi, którzy mają takie same poglądy jak my:)

dzięki za pozdro i buzii Cleo;***

Lovely_Addie

A ja mam dla Was taką prośbę: Możecie przestać zakładać w kółko tematu o Cole'u ?

kovu93

tematy * (............................................................................... .)

ocenił(a) serial na 10
kovu93

kovu93 jak ci coś nie pasuje to po co czytasz te tematu nie masz innych do czytania tam gdzie nie pisze o Colu!!!!!!!! A nie sie czepiasz!
Buziaki for Paige, Cleo i Martulki=)))))))

My_lover___Holly

po powiedz mi, po co zakładacie co chwile nowy temat o tym samym bohaterze?

kovu93

'' co chwile '' w cudzyslowniu :P (........)

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Nie jesteśmy jedną osobą. Jak któraś chce to zakłada a reszta użytkowników nie ma na to wpływu. My się potem po prostu wypowiadamy. To każdego osobista sprawa jaki temat sobie zakłada,nie musisz go czytać jesli Ci się nie podoba. To forum jest dla wszystkich.
pzdr;*

buźki dla Marty(thx),Paige i Alyssy;*;*;*

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

zgadzam się tytuł mówi sam za siebie - jak ktoś jest niezaiteresowany to nie wchodzi;)
kovu luzik to nie jest forum z adminem i moderatorami;)
Cole's the best;*
pzdr dla Alyssy, Martulki i Cleo;**:*

ocenił(a) serial na 8
Lovely_Paige

Wiecie co,jak teraz wiem że Cole znowu zginie to jakoś mi się nie chce już nawet oglądać tego serialu,wkoło to samo,już raz Phoebe go zabiła,teraz niedługo znowu...zaczyna mnie to drażnić.W ogóle jakieś nudnawe te odcinki...