PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51412
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

..........................................................

Oldzia_

w wakacje może puści sezony od 1 do 3, albo będzie puszczał dalej tak jak lecą w soboty, tylko że będą w tygodniu.

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

Fajnie by było jakby puszczał w wakacje od pierwszego seonu, tylko że dwa razy dziennie rano tak jak np. teraz lecą rano Czarodziejki a potem bh, to zamast bh puszczaliby drugi odc. Czarodziejek. Bo z bh niech dadzą spokój, nigdy nie puszczą w całości. Lepiej, żeby bh emitował tvn.

Oldzia_

No fakt lepiej by było i mam nadzieje, że tak będzie.
A do jelly jeszcze jedno zdanie ja nie będę stałym gościem na twoim blogu bo nie ma tam nic pożytecznego do zobaczenia ani obejrzenia, same głupoty.

Regan_McLeod

ekhm... nie zmieniaj tematu !

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Powtórki będą tylko w pierwszym tygodniu września;))

ocenił(a) serial na 10
_Soledad_

pościagfajcie sobie z torrentów:)

DevaKONTOZAWIESZONE

i jeszcze jedno jelly pisz wyraznie bo nikt nie rozumnie co piszesz

Regan_McLeod

no, to gratuluję :). niby w polsce mieszkasz, a języka nie umiesz ? czyżby angielskie "strony o charmed" wyprały ci mózg ?

Phoebe123

aha, i naucz się interpunkcji, bo nie wiesz, że trzeba posługiwać się znakami przystankowymi !

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

U mnie nowa notka zapraszam wszystkich.......

BigMovieFan

Nie wiedzialem ze Charmed ma tyle fanow! Moze to nie jest moj ulubiony serial ale jest OK, wolalem Alias ;] Ogladam wlasciwie tylko na youtube, od 1 odcinka, teraz jestem na 4 sezonie. Akurat 4 ogladalem na wakacje w polsacie ale zawsze dobrze se przypomniec ;] Po angielsku lepiej sie oglada wedlug mnie, inny klimat i nie ma bezsensownych tlumaczen ;)

Phoebe123

pijawko mała, jesteś zbyt pusta na te dyskusje, to nie są znaki przystankowe tylko znaki PRZESTANKOWE! debi.lu jeden