Uwaga!
Od razu przepraszam za zalozenie nowego tematu..
Od 1 maja czarodziejki beda lecialy na hallmarku :P
A to rozkład godzin:
- Piątek i Sobota - dwa nowe odcinki o 18.00 i 19.00.
- Niedziela - 15.00 (powtórka ostatniego odcinka z soboty).
- Od Poniedziałku do Czwartku- 19.00 (powtórki odcinków z piątku i soboty).
Nie przepraszaj, że zakładasz nowy temat, jedyną osobą, której przeszkadza zakładanie nowych tematów na forum jest Phobebe123, ale nią się nie warto przejmować ;D A co do tematu to szkoda że nie mam Hallmarka :(
Ja nie oglądam pokemonów, no chyba, że ty tak... ;) ojjj coś widze, że ci się teksty skończyły bo się powtarzasz:(((((
Niby wycinają kawałki, ale w sumie nazbierało się tego prawie 6 minut! Po usunięciu wszystkich reklam pierwszy odcinek ma 36 minut i 2 sekundy. Na DVD ten sam odcinek ma prawie 43 minuty! Za to reklam w sumie było prawie 20 minut! Chciałem sobie nagrywać ten serial, ale zostanę tylko przy oglądaniu :-(
Wycinają? Przyznam, że pierwszych odcinków nie oglądałam, więc tego nie zauważyłam.
A tak wgl to w środy i czwartki nie będzie powtórek, tylko nowe odcinki. ;P
Powtórki są też w niedziele od 12-16 wszystkie 4 odc.^^
Ale te reklamy to totalna porażka!!!!!!
;/
Nie no aż taki nadgorliwy to ja nie jestem :-) Mam stacjonarną nagrywarkę DVD, która ładnie mi pokazuje co ile trwa. Roboty przy tym nie ma wcale :-) A koleżanka ma oryginalne wydanie DVD i poprosiłem ją żeby sprawdziła ile trwa pierwszy odcinek; potem odjęło się czas odcinka z Hallmark i wyszło, że brakuje 6 minut :-)
Ma po angielsku ale tylko pierwszy sezon i niestety w NTSC. Chciała kupić resztę, ale teraz przez ten cały kryzys nie opłaca jej się nic sprowadzać z zagranicy. Podobno wysyłka wychodzi drożej niż pojedynczy sezon, a na "complete series" nie może sobie pozwolić :-(
Zresztą gdzieś czytałem, że nasz Imperial wykupił kilka seriali od Paramountu, więc może "Czarodziejki" też się załapały? Kto wie? Ja bym nie miał nic przeciwko :-)
Aha to takie buty ja nie wiem czy dalabym tak rade calkie po angielsku ogladac..niby na youtube sa i mozna wyjac z kontekstu, ale i tak trudno:P
Wkurzają mnie już te reklamy i te wycinane urywki....
Tragedia poprostu^^
Polsat rOx :D