W nowym świecie seriali jest artykuł o charmed i ktoś napisał pytanie jak to było z Shannen czy ją wywalili czy odeszła i jest wszystko wytłumaczone ;)
Pytanie: Czy to prawda, że Shannen Doherty została wyrzucona z Czarodziejek
"Tak. Chociaż oficjalny komunikat informował, że Doherty sama zrezygnowała z dalszego udziału w serialu, bo otrzymała inne ciekawe propozycje, relacje członków ekipy nie pozostawiały wątpliwości: producent wyrzucił Doherty, bo między nią a Alyssą Milano (gra Phoebe) wciąż wybuchały kłótnie. Shannen była wściekła, bo odkryła, że jej koleżanka zarabia 100 tys. za odcinek, czyli 25 tys. więcej niż ona. Co ciekawe w marcu 1994 roku Doherty wyleciała z obsady Beverly Hills 90210. Wtedy nie chodziło o pieniądze, lecz z o skandaliczny tryb życia młodej gwiazdki. Brukowce rozpisywały się o tym, jak prześladowała swoich dwóch eks-narzeczonych: agenta nieruchomości Chrisa Foufasa i milionera Deana Factora (np. obu potrąciła swoim samochodem)
Uff, namęczyłam sie :D.
Ponadto w gazecie jest napisane o 100 odcinkach seriali, w tym Charmed. Jest napisane, że Holly, Alyssa i Julian otrzymali w nagrodę 100 tys dolarów, a Rose i Brian 50 tysiecy!
Pozdrowienia :*
a tak, też to widziałam,poczytałam sobie w sklepie:):)
wydaję mi się ze to prawda