Oni wybierają do ról męskich samych gejów? Bo praktycznie każdy facet grający główną rolę w serialu wygląda jakoś tak "nie halo". Czy ktoś może wie?
P.S Jestem tu nowa, ale przejrzałam forum i uprzedzam :
-To nie prowokacja
-Nie oceniam ludzi po wyglądzie
-Proszę mnie nie przezywać, ja się tylko grzecznie pytam:)
Pozdrawiam:*
no to jeżeli nie oceniasz ludzi po wyglądzie to dlaczego piszesz że "wyglądają jakoś tak nie halo"??
to znaczy jak wyglądają?
heh
No napisałam, że jak geje:D
Z tym ocenianiem : Przecież to w sumie nie jest ocena. Nic o charakterze nie pisałam, ale po prostu muszę się spytać o mi to nie da spokoju :D!
a być może! oni wszyscy jakoś tak wyglądają...zaraz będę wyzywana, że "oceniam po wyglądzie". to co do ku... nędzy, mam jechać do kaliforni, żeby poznać każdego z osobna? zastanówcie się... do tej pory, po każdym obejrzanym odcinku, zastanawiałam się nad orientacją każdego osobnika...
dziwne to co napisalaś... wogóle nie rozumiem o co ci chodzi;) i na jakiej podstawie tak uważasz bo żeby móc tak mówić to trzeba mieć na to jakiś dowód a ty opierasz się tylko na swoich poglądach.
No ale ja nie stawiam nikomu diagnoz, tym bardziej nie oceniam, ja się po prostu pytam. Bo dla mnie jakoś tak wyglądają...
........................
........................
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!
nie wiem czy są gejami:P ale wątpie żeby wszyscy oni nimi byli xD
ale po czym stwierdzasz że są gejami- bo są dobrze zbudowani? przystojni? ładnie się ubierają? czy co??
chyba nie twierdzicie że ktoś żeby nie był gejem musi być brudny, przepocony itp:P
hehe
Nie, nie o to chodzi. Chodzi tak dokładniej o wygląd. Mają dziwne ubrania, makijaż, takie "nienaturalne" ruchy i dziwne miny. Takie gejowskie (nazywajmy rzeczy po imieniu). Nie wiem, może mam jakąś bujną wyobraźnie, ale tak mi się jakoś wydaje...
No tak rozumiem cie ale o kogo dokładnie chodzi?? Według mnie są przystojni i zadbani przez co ludzie od razu mówią "gej" Nie są gejami i to z pewnością,trzeba się kogoś najpierw poznać żeby wystawiać mu opinie. Powiedz mi co jest "nie halo"?? bo mi się bardzo podobają. Pozdrawiam**
geje? dziwnie się ubierają, makijaż itp.?
Przecież przy serialu pracuje mnóstwo ludzi! Jedni są od makijażu, drudzy od garderoby... Charakteryzacja nie zależy od aktorów... A poza tym to nie uważam zeby Julian McMahon w serialu wyglądał na geja:P Według mnie to bardzo przystojny mężczyzna, i na pewno nie gej:P Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzicie..."po ruchach"? Sorry ale ja nie widzę w nich nic gejowatego..
Zgadzam się. Nie widzę nic kompletnie gejowskiego czy "nie halo" w postaciach czy aktorach tego serialu... Nawet uważam, że Julian McMahon jest ideałem męskości dla mnie...
Podoba mi się tez serialowy Chris...:))
Dla mnie też..:D nie oceniaj po pozorach widzisz ty jedna uważasz że są nie w porządku. Dla nas są sexy :P każdy ma prawo wyrazić swoją opinie
Dokładnie. Julian McMahon... :) Jest taki męski i sążny! Dla mnie także to ideał męskości. Gdybym była starsza, mieszkała w Ameryce, dobrze gadała po angielsku to bym z nim wzięła ślub! Bez gadania! Aha.. i miała trójkę dzieci, psa i pomidory w ogródku xD
Tak samo serialowy Chris... także jest przystojny (a może śliczny?) i wcale nie uważam, żeby byli gejami! Nigdy w życiu! :)
cos masz w tym prawdy ale nie dokonca on byl z Shannen Doherty i potem sie przespal z Alyssa i oby dwie go rzucily :)) Tak to bylo.. Nie Pytajcie skand wiem .. mam swoje źródła :D
ooo to jeszcze inna historia..ja wiem napewno że Brian był z Alyssą a Julian miał romans z Shannen..więc nie są gejami..No przyzam racje Chris też jest śliczny..:D
ale tobie Chris sie podoba ?jak jesteś hłopakiem to takih rzeczy nie pisz!!!!!!
w ty wojownik za to ty nie umiesz pisac :)) . a Chris jest slinczy i mzoe to nawet mowic Obojniak :) .
ale hłopakowi niewypada tak pisac a ty se pisz co hcesz bo i tak to mnie gówno obhodzi:)
Phii .. az mnie obrazil nie jestem gosciu ale jesli mam sie wczuc w twoje rytmu to jestem Gosciowa :)) "ona" a po za tym ciangle robisz te blędy i tego sie nie da czytac .... chodźby jakis troszke poduczony analfabeta :)) . i chlopakowi tak wypada a jesli ty masz 9 lat i ledwo co wyszles z becika to sie nie wypowiadaj na temat męskości bo to ja dziewczyna wiem o tym więcej :)
no wlasnie widze twoje teksty kochaniutki nawet sensu nie maja :)) i do ok masz 12 starczy ?? bo normalna i dorosla osoba nie nazwie sie Garfild ! i nie napisze na swoim forum Ja Byc Sanek ! To jest zalosne więc jesli mozesz to nie odpisuj na to .. :) Zrobisz mi wielka przysloge ... i przynajmniej po przeczytaniu jej nie będę robic popraw błędów :)) PaPa ;*
Wojowniku Garfilda czy jak Ci tam jakim prawem mówisz J.McMahonowi że nie może tak mówić?? a właśnie że może! każdy ma prawo wyrazić tu swoją opinię!
może on jest gejem (nie obrażając) ale przecież wcale być nim nie musi bo mówiąc że Chris jest śliczny łamie stereotyp konserwatywnych ludzi (takich jak Ty, niestety) którzy twierdzą że "chłopakowi tak nie wypada" lub coś w tym stylu. a stereotypy trzeba łamać! zresztą moża J.McMahon to tylko zwodniczy nick??
nam nic do tego a jeszcze raz powtórze że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
hehehe..ale afera ja jestem dziewczyną dlatego pisze że Chris jest śliczny!! Ludzie spokojnie a Julka lubie i dlatego mam takie zdjęcie..:P nie obrażam się na zwolenników Juliana :)
Uhahahah teraz to mnei rozwalilas na czosnek .. ahahaha nie spodziewalam sie .. hahahahaha .... !! Co "Kocie Garfildzie Ja Byc Sanek ?!" Poszlo ci W Pięty zgasili cie jak starą zapalke :)) .
a też jestem nowa i wcale tak nie myśle że wyglądają jak geje! Oni się tam sami nie ubierają! Nie mówie że są jacyś piękni i tak dalej ale sądze że wyglądają normalnie!
Tak, wiem ;) A forum Charmed słynie z tego, że zaczyna się dyskusja na jeden temat, potem wszystko przeradza się w kłótnie i każdy każdego poucza jak się powinno dobrze pisać. No ale nie wnikam.
No tak ... skończmy sie już kłucić i odpowiem na pytanie założycielki tematu ! ... " Tak zdaje ci się" :)
a i niezabraniaj mi tu pisac!!!!!!!!!a garfild to muj kot śwentej pamieci jest!!!
mi zaszło w pienty !? mało ze śmiehu niepadłem ! a garfild to muj kot świentej pamieci jest!!!!