Może mi ktoś napisać, dlaczego wszyscy nienawidzą Prue. Wszyscy piszą, że Pipier i Pheobe są super, co z Prue. Nie wiem dlaczego nikt jej nie lubi, może znajdzie się jakiś dobry człowiek i mi wyjaśni
Wydaje Mi się, że nikt prawie ni lubi Prue, z tego powodu że, jest po prostu ładna, i każdy, no prawie, zazdrości jej talentu garnia w serialu. Tak Mi się wydaje. Ja osobiście lubię wszystkie czarodziejki. :)
Ja najbardziej lubię Prue..nie wiem dlaczego ale ją lubię. Za to nie lubię Phoble denerwuje mnie, takie jest mije wrażenie....
ten fakt też mnie bardzo boli, nie chce nikogo wprowadzać w błąd, ale chyba wiem dlaczego zrezygnowali z taj postaci
serialowa Prue jest najladniejsza i najfaniejsza z pośród tycvh trzech sióstr...oczywiście serialowa Piper i Thoebe....sa bardzo atrakcyjne i fajne...ale Prue jest najfajniesza<serduszko>koffam ja i oglądam teraz Czarodziejki codziennie...ale ostatnio nie mogę sie doczekac codziennie następnego odcina...aż mne ściska w żoładku jak ma być następny odcinke....to jhest najlepszy sertial jaki był....pamiętajcie Prue jest najładniejsza i najukochańsza<koofffam Prue>
justynnaaa:(
i tak Prue pozostanie moją ulubioną bohaterką, nawet gdy zginie, a wszystko przez tą Pheobe
wiem :/ przez tą kłotnie Shannon i Alyssy :( Shannon odeszla a Alyssa została :/ i doszla ta Rose ;/ nie bede jej lubic :( dla mnie i tak Prue bedzie najlepsza ;D
ja co prawda dalsze odcinki Charmed oglądałam wyłącznie na jakieś niemieckiej stacji w zeszłe wakacje, ale tyle na ile zrozumiałam [ ;) ] to wydaje mi się że Paige będzie/jest fajna. A osobiście lubię wszystkie Czarodziejki ;)
ja też ją najbardziej lubię.ale to, że większość jednak woli dwie pozostałe siostry, sprawia może to, że ona się najbardziej sie filmuje (zwłasza w ostatnich odcinkach) i to robi ją taką jakąś sztywną, niedostępną. hmmm... taki pechowy motyw w scenariuszu
hmm a mi sie wydaje że to po prostu wszystko zalezy od gustu jedni lubia prue, inni Piper a jeszce inni Phoebe:) ( ja osobiscie tez) a nastepni beda wolec 4 siostre Paige. Ja nie mam nic przeciw zadnej bohaterce ale po prostu Phoebe najbardziej mi odpowiada:)pozdr dla all fanów:)
Ja tez bardzo lubie Prue i zła jestem strasznie ze jej nie bedzie :( ale mam pytanko co z Piper? przezczytalam ze w 150 odcinku jej duch spotka ducha Cola w przestrzeni miedzy zyciem a smierciom i Cole pomoze Piper poączyć sie z Leo to oznacza ze Piper zginie???????
wszyscy nienawidzą Prue? muszę się z tym nie zgodzić! ja ją uwielbiam w tym filmie! nie wyobrażam sobie 'charmed' bez niej! nie wiem jak przeżyje wszystkie sezony bez niej :/
Ja Prue bardzo lubie , bez niej serial "Czarodziejki" według mnie wiele stracił!!!!! I bardzo mi szkoda , że w trzecim sezonie zpstała uśmiercona.
ja najbardziej lubie Pheobe(może dlatego, że mam trochę podobny charakter;-)) ale Prue zawsze była dla mnie na drugim miejscu, a w dzisiejszym odcinku zagrała rewelacyjnie ;-), szczególnie jak na początku rzuciła Kolem(niewiem jak to sie pisze). A Piper jest trochę za mdła. Ale też jest ok. Ciężko będzie oglądać Charmed bez Prue ;-( pozdr!Piratka
Raczej za osiem. http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez3/sezon3.html Dzisiaj był "The Good, the Bad and the Cursed".
ale ten link nie działa :/
czyli za 8 tygodni moja ulubiona bohaterka zginie :/
Ja jestem rozdarta, bo najbardziej lubię Prue i Paige. Za to nie lubię Phoebe strasznie mnie denerwuje( może dlatego iż nie lubię aktorki, która ja kreuje). A Piper jest dla mnie neutralna.
O, przepraszam. Teraz na pewno działa : http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez3/sezon3.htm
jak to nie będzie Prue w 4 serii????????????????????nic o tym nie wiedziałam...chyba wole się zabić jak jej nie będzie...piszcie 4777768
błagam powstrzymajcie mnie przed ttym jak sie zabiję<wow>
jeszcze jedno jest strasznie kłótliwa i wcale się nie dziwie ze odeszła z serialu z powodów ciągłych kłótni z Pheobe. świetnie była pokazana jej osobowość juz nie serialowa na programie E!. jakiś znerwicowany z niej babsztyl i tyle. Nie nawiązując to jej prawdziwej osobowości tylko serialowej postaci prue to całkowicie nie mogę sobie udarować jej ciągłych foch. Te jej teksty ?nie mam teraz czasu?. Wszyscy mogą ja lubić ale ja zdania nie zmienię. Dzieki :)
Tak tak, zgadzam się z tobą jeżeli chodzi o Shannen Doherty.
Musieli ją wywalić, bo charakter ma jaki ma.
Ale troche żałuję, bo Prue była moją ulubioną czarodziejką.
Ja lubie Prue najbardziej:).Szkoda ze musiala zginac...Nie martw sie sa jednak osoby co ja lubia
Kamka , mam do Ciebie jedno pytanie.Czy to , że firma która ma prawo do sprzedawania "Czarodziejek" ma wejść na polski rynek???
Bo chciałbym po prostu wiedzieć czy jest szansa , żeby w przyszłości kupić płyty z tym serialem i po polsku.
Prosze o odpowiedź.
nie prawda ze nikt jej nie nawidzi bo duzo osob ja lubi jak tu zreszta widac. ja tez ja lubie, to moja ulubiona bohaterka i plakalam gdy dowiedzialam sie ze ma umrzec... ;( no ale cale szczescie ze w 9 sezonie powroci ;)bardzo lubie tez Pheobe i Piper. kocham ten serial :)
Mam nadzieję, że będzie można kupić go na płytach. Bo nie wiadomo czy polsat pości dalsze sezony serialu. Pewnie zdecyduje się na zakup filmu. Zresztą zobaczę jak będzie ich cena. Na różnych stronach można oglądać odcinki, ale niestety po angielsku i nie wszystko rozumiem.
Na sr\tronie amazon.com (która ma wejść niedługo do Polski ) , są ceny poszczegulnych sezonów.O ile mnie pamięć nie mysli , to jeden sezon kosztuje około 34 dolary.Jeżeli w Polsce też bedą podobne ceny , to zakup Czarodziejek będzie dość drogie , ale ja i tak sobie kupie : )
ja ja bardzo lubie. to dzieki niej ogladam charmed. lubia ja i piper najbardziej, a phoebe lubie ale czasami wkurza
Ja również lubię najbardziej Prue..uważam,że to dzięki niej serial Charmed zyskał popularność.bardzo żałuje że jej już nie ma...
Nie śpieszy mi się do soboty...tak jak dawniej...Charmed bez Prue straciło swój urok ^^
pzdr.
Zapraszam do siebie :)
Każdy wie dlaczego jest ładna,faja i wogule.z seraialu to lubię:Prue.Piper i Page .ale nie nawidzę Pheobe i Cole`a.po prostu pheobe i cole nie umieją grac
Czy ja wiem... Dużo osób lubi Prue i to nawet więcej ich jest niż tych co najbardziej pozostałe... Ja też ją najbardziej lubię :*
Ja najbardziej lubię Phoebe. Jeśli chodzi o Prue, to jako postać była ok, tyle, że ja tak ją średnio lubiłam, nie wiem dlaczego. Może dlatego, że wydawała mi się taka sztywna. Sądzę, że wprowadzenie Paige było dobrym pomysłem, bo wniosła wiele humoru do serialu. Jeśli zaś chodzi o aktorkę czyli o Shannen, to jest ona świetną aktorką i nic do niej nie mam, ale po prostu trafiła jej się postać, której nie polubiłam.