I jaki wedlug Was byl ten odcinek ??
Wedlug Mnie troche nudny, ale coz..to tylko moje zdanie.
Ciekawa jestem tylko jak starszyzna ukara Leo..Wszystko sie okaze za tydzien :)
Paige szukając nowego profesora do Szkoły Magii, dowiaduje się, że jednym z kandydatów jest Drake, ex-demon, który zawarł pakt z czarownikiem, aby ten zamienił go w człowieka. Chcąc przekonać siostry, do swoich dobrych intencji, Drake zamienia się w Robin Hooda by pomóc im dostrzec że życie nie jest takie złe.
Żądny jego mocy czarownik rzuca zaklęcia, które sprawia, że Drake zaczyna wierzyć że na prawdę jest Robin Hoodem. Przekonany że Phoebe to "Marion", a skorumpowany właściciel firmy telefonicznej to "Książę John", Drake bierze go za zakładnika, czym zwraca na siebie uwagę mediów...
Tymczasem Piper nie potrafi cieszyć się Walentynkami, gdyż cały czas martwi się o Leo, którego los leży w rękach Starszyzny.
Mnie się dzisiejszy odcinek baaardzoo podobał ;D ;D Szczególnie Billy Zane :D
Najlepsza akcja jak on się do tego gościa do biura wpakował (nie kojarzę kim był, bo oglądałam z siostrzeńcem na kolanach ;)) i jak w drzwi kopnął, a te się zamknęły ;D:D hahaha ;D Albo co do Piper powiedział, że wredna jest :D:D:D Świetny odcinek ;D
Mi również się podobał, a tak Billy Zane jest naprawdę świetny. To chyba jeden z lepszych odcinków siódmego i szóstego sezonu razem wziętych. Ja już zaczęłam tracić nadzieję iż Czarodziejki odzyskają dawny poziom, ale trzeba zobaczyć jak dalej potoczy się akcja. Bo jeżeli będzie tak dalej jak wcześniej to chyba całkiem przestane oglądać.
Możecie mi powiedzieć co było w końcówce Czarodziejek tzw.od Derrila rozmowy z Sheridan bo wtedy coś mi polsat się "wyłączył" a jak się już "włączył" to były litery -.-
Z góry thx! ;D
Mnie się też tak stało. Też bym chciałam wiedzieć co się zdarzyło w końcówce:)